Lite torsdag!

Japps... torsdag idag och lite kort om den, innan det är dags att avsluta även denna dag! Var en bra dag på jobbet, och förra inläggets lilla historia satte lite extra krydda på jobbdagen måste jag säga! Men även passet där barnen fick rimma, gå på rimjakt och arbeta med rimhäftet fungerade fint i båda klasserna, och jag fick gjort mkt grejjer på planeringen så var riktigt skönt att lämna skutan idag!

Efter jobbet väntade pappa på mig utanför och så var vi ute och körde ett tag! Funkade fint, och vi körde runt lite ute på Hisingen Island och sedan letade vi oss in mot stan, via Göta Älvbron. Spännande med massa trafikköer, eller hur pappa? ;) Sen snurrade vi runt lite inne i stan, och så kom vi bortåt Järntorget! Kände då att kopplingen inte var helt med på noterna. Detta har hänt en gång innan,  då i motet här utanför oss, och då kunde jag snabbt svänga av in på en liten väg och stanna bilen. Nu sa pappa att det inte är farligt för det är bara att fylla på bromsvätska så ska det lösa sig! Men så blev vi stående i en kö ett bra tag, och det kändes inte bra med bilen. Kunde inte växla alls nu, utan kunde bara ha i ettan. När det började lukta underligt så blev nog även pappa lite skakis, så när det slog om till rött ytterligare en gång så bytte vi plats! Pappa fick in den på en parkering och så fyllde vi på med bromsvätska, och sen var den okej igen! Han testkörde en liten bit, men sen var det bara för mig att köra igen! Alltid lite spännande att övningsköra med pappa, minsann!





När vi kom hem hit igen så städade jag undan lite, men var bra sugen på att springa lite! Men vädret lockade inte alls...  blåst och regn, blåst och regn.... Det som lockade var väl egentligen att OM jag kom ut på en 6 km runda ( eg. 5,7 km) så skulle Januaris totala träningsmängd hamna på 130 km, och det är ju trevligt med lite jämna siffror i träningsdagboken ;)
Så nu står det så fint:

2008: Januari 130,3 km  Tid:12.48:12  Snitt: 5.54 min/km  Total träningstid: 16:53:12 och i januari 2007 hade jag sprungit 117 km, Tid: 11:57:11 Snitt 6.06 min/km... Total träningsmängd: 21.19:11 (då var det mer gym och promenade inlagda)

Mne men, kul både att jag sprungit längre, och sänkt snittet =) Gött!

NU - ska jag sova...

~ Natti natti ~




Gullunge!

Idag pratade jag med en av mammorna på jobbet när hon skulle hämta sin dotter, och så sa hon: "- Hon är lite orolig för dig".  Och jag förstod inte ritkigt vad hon menade, men trodde att hon kanske var rädd för mig eller något och att mamman valt fel ord (Hon har ganska nyss lärt sig svenska), men så var det, som tur är, inte! =)

Nej.. Vi berättade ju för barnen om att en lärare på skolan dött och då hade jag sagt något i stil med att han tränade mycket, och var ute och sprang och efter träningen så fick han andnöd, och sedan dog han! Barnen kände ju inte denna lärare, så efter den samlingen har det inte varit mer prat om detta och vi har inte heller nämnt det!

Men flickan hade kommit hem till sin mamma och sagt att hon var orolig för mig, och när mamman frågade varför så svarade hon: "- Men gympaläraren dog när han spramng, och fröken springer mycket. Hon har sprungit 4 gågner nu, långt.... tror du hon dör då?"

Det är ju så att man blir lite rörd när man tänker på hur mycket man faktiskt betyder för "sina" små barn ändå!


100% Gullunge
(Bild: www.easer.se/catalog/images/100gullunge.gif)

Tävling!!

Tävlingsdax!

Denna rymliga väska från Friis Company kan bli din.

Uppgiften: 
Skriv ett inlägg om denna tävling, med bild och länka till
Kelly. Hos Kelly klistrar ni in eran egen länk. Vinnaren utses på alla hjärtans dag, 14 februari.

~ Lycka till ~


165121-2304
165121-2305

Nu så...

... kommer en uppdatering! Vet inte varför, men det har liksom inte blivit av innan! Siste jag skrev var i torsdags, efter min löprunda hem från jobbet! Sen dess har jag inte sprungit, eller tränat något annat, förrän idag! Kände mig lite krasslig fredag och lördag, så vilade kroppen då och jag passade på att vila igår också för att verkligen vara fit for fight igen inför denna vecka! Svårt att vila, man vill ju bara springa när man liksom inte "får" göra det! Igår var det ju så himla fint väder här också, så då var jag nära att avbryta vilan, men jag klarade av att bara ta en promenix!

I fredags var det After Work och vi var några stycken som träffades och åt lite, drack lite och hade det trevligt! Blev tyvärr inte så mkt dansande, men det får vi ta igen nästa gång!

I lördags så var vi på Ikea och där inhandlades nya gardiner! Och i och med att de ska sättas upp så fick det även bli lite uppsättningsanordningar osv för det! Blir alltid en del på Ikea, trots att man bara ska titta! Men gardinerna kan vi tacka svärföräldrarna för, för vi fick presentkort i julklapp! =) Blev riktigt fint här hemma iaf, och jag är väldigt nöjd! På kvällen så blev det lite tacos (!) och sen film! Var riktigt skönt med en hemmakväll, och hyfsat tidigt i säng!

Igår så åkte vi till Alingsås, och där sprang Andreas en runda medan jag övningskörde! Gick riktigt bra, och det var skönt att kunna vara ute och köra ett tag! På onsdag är det dags för lektion, så har iaf kunnat öva lite inför den! Efter lite mat i Alingsås så klippte mamma mig lite (tack!) och sen åkte vi hemåt! Hyrde en film på vägen hem, och den var riktigt bra! Otäck, spännande och bra story! Kul också att den utspelar sig i Göteborg! =)

Tatuerad torso Irene Huss - Tatuerad torso
 (bild från Biotider.se)

Idag har det varit jobbande... Vår nya kollega började idag, så vi har försökt sätta in honom i hur vi arbetar, vad vi gör osv . Det känns ju som om man inte kommer ihåg alls vad som är bra att veta, men han har nog fått information så att det snurrar i huvudet just nu!  Tror iaf det kommer bli bra, men det gäller ju att vi får arbeta ihop oss lite nu!

Efter jobbet blev det en liten sväng på stan innan jag åkte hem! Och väl hemma så stack jag ut på en runda för att äntligen få springa lite igen! Mörkt ute, men det regnade inte så det var skönt att komma ut! Blev en runda på 9.2 km på 53.13 min så kändes bra! Skönt med lite kvällsmat, och så kikar jag lite på American Idol men snart är det nog dags för sängen! Ska bara plocka ihop träningskläderna inför morgondagen för blir lite innebandy efter jobbet då! Ska bli kul, var ju ett tag sen!

Ha det gott allihopa!

~ Kram Elin ~

Trött ungefär överallt!

Japp, så kan man sammanfatta mitt tillstånd nu! =)

Trött i huvudet, trött i kroppen.... så sängen är nog ett hett alternativ inom en snar framtid!

Började 6.30 idag, så klockan ringde 4.55, och bussen gick 5.35! Var på jobbet ca 6.15, och satt där och väntade tills första barnet kom - klockan 7!! Så var det med det!  tydligen vanligt så kanske kan ta en diskussion om vi verkligen behöver öppna 6.30 om barnen inte droppar in förrän 7?! Vissa dagar kommer de iof tidigare men iaf.... segt när man sitter där! =) Var iaf hyfsat pigg under dagen, kom i säng tidigt igår så har funkar bra att jobba trots öppningen! Har dock vaknat varannan timme, redo för att springa till bussen - man får ju inte försova sig när man ska öppna vilket innebär en viss stress?!
 
I och med att jag började tidigt så slutar jag ju även tidigt! 15.00 enligt schemat, men eftersom min planeringstid är förlagd 13.15-15.00 så kunde jag sticka tidigare! Satt nämligen och planerade i måndagseftermiddag efter jobbet för att kunna visa Lina stängningsrutinerna!

Så idag kl 14 stack jag iväg hemåt, springandes! Var osäker in i det sista hur jag skulle göra, men har man ändå kläderna med - så varför inte?! ;) "Kan ju alltid springa en bit och sen ta bussen...." yeah right, eller så kan man ju göra som jag gjorde idag och ränna en runda på 17.2 km! =) Jag tog det lugnt på rundan och det kändes bra! Tiden blev ca 1 h 43 min. och det blidde 6.01 min/km så det är gott! Känns bra att hålla det tempot efter en dag på jobbet, och speciellt då efter en så tidig morgon!

I träningsprogrammet bestod långpasset denna vecka av 18 km på tidermellan 108-126 min. 108 minuter innebär att man håller 6 min-tempo och 126 min blir 7-min.tempo! Så jag ligger precis på den undre gränsen, och då var det ju ett pass som var sisådär förberett med tanke på vila, mat och dryck! Kikar jag däremot på 3.5 programmet så ska långpasset ligga i ca 5.5 min.tempo, vilket nog är lite för snabbt för mig på de långa distanserna... men när jag tittar på långpassen från förra året så låg Göteborgsvarvet på 5.29 min.tempo, och en del av de andra långpassen på uppemot 3 mil var i 5.50 tempo..... Hmm, vet inte vart jag är på väg med detta resonemanget.... :) men vill nog komma till att jag, om träningen flyter på bra och jag håller mig frisk, kommer hamna runt 4 timmar i år.....  Vill ju framförallt slå förra årets tid 4.34, och det ska man nog lyckas med! Drömmen är ju att komma under 4 timmar, men får se när det närmar sig hur det känns då!

Nu... ska jag sluta svamla massa här! Lite glass vore nog gott nu =) och sen en kudde, täcke och sängen...


~ Sov gott ~

Layout 2

Grattiskort som jag pysslat ikväll!


image296

Layout

Kortet till Svärfars födelsedag!

image295

Tuff måndag!

Blev en tuff måndag i skolan idag! Nere hos oss var det inte så påtagligt, vi pratade om vad som hade hänt och hade en tyst minut i samlingen och sen blev det ett samtal med barnen om döden. Men sedan kunde vi fortsätta vår dag ungefär som planerat! Det var värre upp på högstadiet, och vid personalrummet! Vi var där uppe på rasten för att finnas till hands och det är inte lätt att se alla ledsna elever, och se i minnesboken osv. Även jobbigt för i personalen som jobbade nära Mikael att fortsätta jobba, och försöka trösta elever osv. Blir en svår tid framöver för dem. Vi har sagt att de får komma ner till oss om de behöver avlösning där uppe, för vi märker ju inte det nere i våra lokaler.

Var inte bara tufft mentalt på skolan idag, det var även en lång arbetsdag! Jag skulle slutat 16, men stannade kvar till stängning 17.30 för att visa Lina hur man larmar och låser ställer eftersom det var hennes första stängningsdag idag! Så mellan 16 och 17.30 la jag min planering, vilket gör att jag kommer ifårn tidigt på torsdag! =)

Väl hemma så ville jag bara ut.. nästan iaf... var ganska sugen på att ligga i soffan också, men då känns det ju som om man bara kommer från jobbet - sover - tillbaka till jobbet! Så stack ut på en runda ändå! Och det var ett bra val. Var osäker på hur mkt jag skulle orka idag, och hur jag skulle lägga upp passet. Dels eftersom jag var trött som det var pga dagen, dels pga av jag körde innebandy i lördags och sprang en 9 km runda igår (50.29 min - 5.36 min/km) så visste inte hur det skulle kännas i kroppen.

Startade med en uppvärmning upp längs Grimmeredsvägen ca 2 km..Väl där uppe så blev det lite stretch, och sen kände jag att jag kör samma runda som fartleken förra veckan, men kanske inte så mkt fartlek utan jag försökte bara öka tempot den 5 km långa sträckan... Kändes hyfsat bra och jag sprang på och det visade sig att jag klarade de 5,05 km på 25.43 min (5,06 min/km) vilket är väldans bra för min del idag! =) Därefter blev det två lugnare kilometer hemåt och nu efter lite mat och en dusch så är jag mer än nöjd att jag tog mig ut även denna runda!!

Nu ska jag se en stund till på Guldbaggegalan... och sen får vi se om jag somnar i soffan eller om jag hinner in i sängen innan ögonlocken faller ner!

~Godnatt ~

Grattis svärfar!!

(bild från balloonzoo )

Söndag...

Skan in till jobbet snart på krismöte! En kollega till mig avled i fredags och idag ska vi samlas på skolan för möte. Han var orienterare på elitnivå och dog efter ett träningspass i fredags, och det är så tragiskt att en så ung människa ska dö. Tänker på hans familj och vänner nu, måste vara så fruktansvärt för dem!

Jag jobbade inte direkt med honom, men man ses ju då och då och hälsar på varandra om man möts. Får se i eftermiddag hur vi kan hjälpa till på skolan, och hur vi ska arbeta i veckan. Hoppas man kan vara ett stöd för de som behöver det, och hjäpa till där det behövs...

Ska gå och göra mig klar och åka strax.... usch, sorglig eftermiddag!



Layout!

image294

Håller tummarna!


Nu är det dags att hålla tummarna, och det hårt!! Andreas är på anställningsintervju för ett jobb här i Göteborg och det hade verkligen varit underbart om han fick det och slapp veckopendla till Malmö! Han har ju haft kontakt med företaget sen oktober (!) nu, och nu äntligen är det dags för intervju! Håller tummarna så myckjet jag kan för dig nu hjärtat, och jag vet att det är fler med mig som hoppas!





Imorse var det innebandymorgon, och det var riktigt kul idag - och riktigt jobbigt! Körde 4 mot 3, och jag var först i laget med 3 pers i de två första matcherna! Vi hade byggt en gigantisk plan, och det var mycket springande idag! Jobbigt, men bra och kul! =) I tredje, och sista, omgången så gjorde vi nya lag och jag hamnade i laget med 4 pers och tyckte det skulle bli rätt gott att ha en avbytrare, men då kom någon (?) på den fenomenala idéen att vi kan spela 4 mot 3 på plan, så då fick vi ingen avbytare då heller! Men men, bara att tuta och köra och nu efteråt så är man bra seg i kroppen! Blev som ett extra fartlekspass kan mans äga, men jag tror ng inte att det blir något långpass imorgon, men en kortare runda kan det nog bli iaf!

Så... dax att göra sig klar för en tur på stan! Ska möta upp Andreas när han är klar, och sen ska vi handla lite och sådär!  Johan och Linda kommer hit ikväll så det blir nog lite midddag och lite spel då kan jag tänka mig!

~ Hoppas Du får en riktigt skön lördag! ~


Tiger

Eftersom jag var lite stark som en tiger förut, eller iaf nästan så snabb iaf - så kommer här lite passande bilder. (Det var väl bara en dålig ursäkt men lägger upp bilderna ändå. Mamma vill se hur dräkten blev, hon påstår att hon inte sett den än?!) Tack iaf mamma för hjälpen med att sy - eller för att du sydde dräkten kanske man ska skriva?!

   Så där i början av kvällen! 

   Så där lite lagom in på festen, tillsammans med Lotta!

  LIte senare på kvällen!

Fartleksrapport

Idag blev det fartlek! Så himla oinspirerad och trött var jag innan, och jag kom inte hem förrän 18.30 idag pga körlektion, så det gjorde inte saken bättre. Var på väg att avstå rundan men tänkte att jag lika gärna kan komma ut en stund för att rensa hjärnan lite. Så kan jag ju välja när jag börjat springa hur passet ska bli.

Sagt och gjort... kom ut iaf och började springa vid 19.30 tiden! Startade med de tänkta 2 km långa uppvärmningskilometrarna och efter en kort stretch så kunde jag ju lika gärna köra fartlek så det var bara att sätta fart!

5,05 km blev det allt som allt, och tiden stannade på 26,55 vilket ger 5,20 min/km. Inte fasansfullt snabbt men med tanke på tillståndet hos mig innan passet så var det fasansfullt! KÖrde stenhårt en bit av sträckan och de lugan bitarna blev kanske väl lugna, men maxpulsen som uppmättes var 91% av maxpuls så tog iaf i litegrann! =) Stark som en tiger.....

Sen blev det nedvarvning 2.15 km, och sen var jag äntligen hemma!

Skönt att passet blev av iaf, har en förmåga att avstå de där jobbiga fartlekspassen och tänka att jag ska ta det en anann dag, så på så sätt var det gott att jag kom ut, och sen hem levande =)

Dax att sova!





Skönt pass!

Det blev ett skönt pass ikväll, tillsammans med Anna! Så roligt att hon kan springa igen efter lille Noahs födelse!  Är sån skillnad när man springer två, man tänker inte på att man springer utan man har bara trevligt! Gött att jag skippade fartlekarna idag, för det här var precis ett sådant pass som jag behövde! Ett trevligt, behagligt pass där den sociala biten fick stort utrymme! ... och om jag är i hälften så god form som Anna 2 månader efter en förlossning kommer jag vara mycket nöjd =)

Nu är det TV-soffan med idrottsgalan som gäller!

Laddning pågår!

Åh, vad kul! Satt på bussen och funderade på om jag verkligen skulle ta fartlekspasset idag, eftersom jag är så jäkla trött och så frågade Anna precis om jag ville springa med henne ikväll så jag kastade tanken på kvällens fartlekar och förlägger dem till onsdag istället! Blir nog mycket, mycket bättre såhär!

Så - dax att byta om för vid 18-tiden kommer hon hit!

Ha det gott!


~kram


Lille Levis

Lille Levis har problem med sin höft, sådana  problem att det krävs operation. En dyr operation, och eftersom vetrinären har sagt att hans armbågar också är väldigt dåliga så ska Karin och Jens låta honom somna in. Så orättvist, för Levis har det så bra hos dem! Men man kan ju inte låta en hund ha så ont heller, men det är så hemskt att de ska behöva utstå detta även med deras andra lilla hund! Lider med er söstra mi! Om ni klickar så bilden nedan så kommer man in på ett bildspel som Karin har gjort över sin älskade vovve!



Thailand? !




Visst ser det härligt ut ??? HIT Ska vi mars nästa år!!! Jajamänsan, 11 mars 2009 bär det av till Thalinad och Patong beach! Tror knappt det är sant ju. Lena fyller 60 år nästa år  och det ska firas med en resa! Sedan att man har sådana toppensvärföräldrar som bjuder med oss på detta!

Vädret på bilden stämmer inte överens med vädret som vi har här hos oss idag! Regn och blåst, och kallt... Sprang hem från jobbet idag, och det började bra utan regn men sen började det regna mer och mer, och blåsa. Så Älvsborgsbron i motvind och regn är ju lite sisådär! Men hem kom jag till slut... 15,10 km  och ca 1 tim 35 min senare. Nu har jag badat, ätit och fixat lite här hemma, så nu blir det en kväll i soffan! Kanske borde dra ett par drag med snabeldraken här hemma också, men det kanske jag kan ta imorrn istället! 

Ha det gott allihopa därute, nu ska jag drömma om Thailand! 

~ Kram ~  

Sömnig

Öppnade på jobbet idag, vilket innebär att jag började 6.30! En stor applåd till alla som har detta som ordinarie arbetstid, för det är jäkligt segt! Sover dåligt för att inte försova sig, sen trött när klockan ringer vid 5, och sen är man ärtt okej på dan när man är på jobbet, men nu är man ju helt slut! Hemma o vilar lite och snart ska jag promenera ner till Lovisa o passa henne en stund! Men det blir nog mysigt, och det blir inte så länge heller! kommer nog vara där och laga mat, och äta med barnen och sen kommer Lotta! Och äta ska jag ju ändå göra =)

Promenaden ner till dem blir dagens motion, för på programmet står det vila! Igår blev det 8 km lättdistans och rundan klarades av på 46.47 min. (5.51 min tempo) och det kändes bra. Imorgon blir det antagligen ett långpass hem från jobbet! Ska jobba kvar lite längre imorgon, så kommer inte ut medans det är ljust som tanken var från början men man får ju iaf ihop mer timmar = mer lön så det blir ju bra ändå! =)

Lyssnade på radio på vägen hem från jobbet idag och radioprataren satt och snackade om en artikel i 
Aftonbladets sportdel, och den handlade om att en amerikansk basketspelare är i Sverige och han ska spela tillsammans med Sundsvall Dragons på fredag! Jaaha, tänker ni och? När började hon intressera sig för basket? Det har jag väl fortfarande inte gjort, men nu till saken (långt inlägg innan dess, jag vet) när radioprataren sa hans namn så skrattade jag högt - (läs högt) Scottie Pippen!

hehe, du drog nog också på smilbanden.... =)

Dax att bege sig till Lovisa!

~ Kram ~

Jobb igen, och ett 6 km pass!

Idag var det dags att återvända till jobbet, och det kändes faktiskt kul när man väl var på väg! Just den där biten med att stiga upp på morgonen var ju mindre kul, men när det väl var gjort så gick det bra! Dagen började med en presentation av nya skolchefen, och det var väl inget nytt under solen! Men vi hoppas på att få mer info imorrn när hon kommer ner till AE-mötet! Vi ska öven träffa henneen stund på förmiddagen för att diskutera nyrekrytering osv. Får se då hur det verkar, men hon verkar vara en tydlig ledare, med tydliga mål! Hoppas saker och ting blir gjorda också, och att hon även har en känsla för att lyssna in sin personal - då kan det nog bli bra!

Efter jobbet stack jag ut på en 6 km'are. Hade börjat småregna och var kallt, men 6 km kan man ju klara av iaf! Satte iväg upp mot Ruddalen och längs med fotbollsplanerna och sedan ner vid Musikvägen. Därifrån sprang jag ner mot Frölunda Torg och sedan under tunneln till Tynnered! Ner längs Skattegårdsvägen och sedan via Kastanjeallén hem! Kändes bra att springa idag, benen var lite sega men medl ite bra musik i iPoden så kan man få fart på de tröttaste ben och rundan slutade på 34.38 min, och snittet? 5,45!

Nu är det dags att komma i säng så kanske, kanske det är lättare att komma upp imorgon!

~ Godnatt ~

Årets första långpass, och snö! =)

Rapporter om snöoväder, och kyla, gjorde att jag planerade in dagens långpass (15 km) igår istället, för då var det barmark och hyfsat väder! Så efter en lugn förmiddag stack jag ut och det var ingen snö, men det blåste rejält ute och det blåste kallt! T.om. så kallt att jag i början tvekade på om det verkligen skulle bli ett långpass! Men det blev det ju förstås!

Sprang igenom Ruddalen till Ekehöjd och vidare där ut på Karl Johansgatan, och in till Röda Sten. Följde sedan hamninloppet bortåt genom Långedrag. Vd Kärringberget så blev det Eckragatan och Fortgatan via Patrullgatan och sedan över Hinsholmskilens båtplats. Där övervägde jag att springa över Hinsholmen till Fiskebäck, men avstod för då blåste det rejält, och en bra bit i motvind när man redan sprungit 75 min., är inget man önskar! =) Sprang istället genom skogen till Fiskebäck och genom där för att sedan komma upp till oss via skogen vid Aprikosgatan och sedan bakom Grevegårdskyrkan!

Jag hade inte mätt upp rundan innan, utan hade bestämt mig för att vara ute minst 90 minuter. I Szalkais program stod det 15 km på 90-105 min. så jag valde att springa på 90 min och hoppas på att jag kom upp i minst 15 km! Rundan blev 17,06 km, och tiden stannade på 1 tim 42 min. så jag höll 6 min tempo, vilket kändes riktigt bra! Hade nig kunnat springa längre, eller snabbare, men det behövs inte nu och jag vill spara kroppen för de längre distanserna kommer!

Annars i veckan har jag fått in två pass med hundern Rocky medan jag var i Alingsås onsdag-fredag! I onsdags stack vi ut och sprang på gångvägar runt om Alingsås och rundan blev då 9,25 km på 55.3 min, vilket innebär 6 min-tempo. Ingen hisnande tid, men har man med sig en hanhund som ska kissa vid varje lyktstolpe och stanna och nosa här och där så får man räkna med att det går långsammare! Det variaf skönt att komma ut, och vovven behöver ju sin motion och det var kul att springa med honom!

I torsdags tog jag med honom igen, och då var vi uppe i skogen vid Hjortgården. Lite snö hade det kommit, men det var okej att springa där ändå! Halt på vissa ställen men det är breda vägar så det funkade bra! Där kan han springa lös när man väl är inne i skogen så det är lättare att springa på då! Sprang upp, och ner, till Hjortgården, och följde spåret som är ca 4,5 km! Spåren där är väldigt kuperade så man får ta i lite. Eftersom Rocky var lös så körde vi lite fartlekar och busade under vägen. Vad mycket roligar det blir att göra fartlekar med en hund! Vi jagade varandra genom skogen och både han och jag tog ut oss rejält på rundan! Det blev ungefär 6 km runda på 34 minuter (5.40 tempo) och jag är mycket nöjd med det med tanke på hur den slingan ser ut!

Var glad iaf att jag kom ut på långpasset igår för idag är det snö ute, och det är inte plogat och skottat på gångvägar häromkring, vad jag kan se. Verkar ha smält lite också så att det är lite slask, och då kan det ju blir lite halt! Så det är skönt att den biten är avklarad!

Idag är sista lediga dagen och imorgon är det dags att återgå till jobbet igen! Har varit riktigt skönt att vara ledig, och jag tror jag är redo för jobb igen! =) Har studiedag imorgon, så ska träffa vår nya skolchef då och höra vad hon har för visioner! Sen blir det arbete i arbetslagen! Så på tisdag får ja träffa barnen igen, vissa träffar man kanske på skolan imorgon men tisdag är första skoldagen! Så den sista lediga dagens program ser nog ut som följande:

* Promenad
* Handla mat
* Städa

Hoppas Du får en trevlig söndag!


Sammanställning av 2007

Summering av 2007


Januari var månaden då:

image3179    Jag började spela innebandy igen!
image3179    Jag gjorde mina första utvecklingssamtal som fröken.
image3179    Andreas klarade sitt teorprov.
image3179    Jag sprang totalt 117,7 km.

Februari var månaden då:

image3179    Vi manifesterade mot klimathotet.
image3179    Vi hade inbrott i källarförrådet - men inget blev stulet!
image3179    Vi firade 5,5 år den 13 februari =)
image3179    Jag träffade Anna, och fick i och med det även springa i Änggårdsbergen för första gången.
image3179    Jag och Anna testade att springa med Solvikingarna
image3179    Melodifestivalen körde igång!
image3179    Jag sprang totalt 124,5 km.

Mars var månaden då:

image3179    Andreas var på en andra intervju i Malmö.
image3179    Vi fick veta att min fd. kollega inte skulle komma tillbaka på hela vårterminen.
image3179    Sandra & Marcus kom upp från Hbg och hälsade på
image3179    The Ark vann Melodifestivalen.
image3179    Mamma bröt båda handlederna
image3179    Andreas fick besked om jobbet i Malmö
image3179    Lillasyster fyllde 24 år.
image3179    Jag sprang totalt 181,4 km

April var månaden då

image3179   Påsken inföll, och vi hade påskmiddag hemma hos oss.
image3179   Långpassen blev längre jag hade 20 km, 24,7 km, 27 km och 28 km.
image3179    Andreas tog sitt körkort!
image3179    Andreas började jobba i Malmö.
image3179    Jag blev ägare till min lilla rosa iPod
image3179    Jag sprang totalt 227,9 km.

Maj var månaden då

image3179    Maria och Richard flyttade upp till Bodö.
image3179    Vi hade arbetsdag i farmors trädgård.
image3179    Långpass på 25,6 km, 30 km
image3179    Jag fick veta att Lina skulle bli min nya kollega, med start i augusti.
image3179    Göteborgsvarvet på 1.55.35.
image3179    Serbien vann Eurovision
image3179    Lillebror fyllde 21 år.
image3179    Andreas fyllde 27 år.
image3179    Mitt första besök på Lek- och buslandet.
image3179    Jag sprang totalt 213,2 km.

Juni var månaden då

image3179    Sverige mötte Danmark i en landskamp och en galen dansk sprang i på plan och härjade!
image3179    Lille Diesel fick somna in, alldeles för tidigt! 
image3179    Jag sprang Stockholm Marathon för första gången på tiden 4.34.22.
image3179    Jag hade Tupperwareparty hos mig
image3179    Skolavslutning - har alltså klarat av mitt första läsår!
image3179    Andreas sprang halvmara i Tromsö.
image3179    Vi firade Midsommarafton i Jörlanda! En riktigt lyckad kväll!
image3179    Jag var med om årets första måsattack!
image3179    Min fem veckor långa semester startade!
image3179    Jag sprang totalt 101,1 km.

Juli var månaden då

image3179    Vi åkte på semester norrut, och hälsade på Maria och Richard i Bodö.
image3179    Vi förlovade oss på Åreskutans topp 070721
image3179    Jag spenderade en vecka i Hbg och vi besökte Malmö, Smygehuk och Ystad.
image3179    Karin och Jens hämtade Levis.
image3179    Jag hade sprungit 100 mil sedan nyårsafton.
image3179    Vi hälsade på Helén med familj i Hyssna.
image3179    Vi var på Micke och Nathalies bröllop
image3179    Linda och Mathias fick en liten Albin.
image3179    Jag sprang totalt 105,7 km.

Augusti var månaden då

image3179    Jag spenderade de sista lediga dagarna i Helsingborg. 
image3179    Sandra och Marcus kom upp och hälsade på en helg och vi åkte till Skara Sommarland. 
image3179    Det var dags att starta ett nytt läsår med en ny klass, och nya kollegor!
image3179    Mamma och Pappa fyllde år.
image3179    Maria och Richard kom hem och hälsade på och det blev grillkväll på Knippla.    
image3179    Vi firade vår 6 årsdag 13 augusti.
image3179    Vi sprang Edet Runt, och avslutade denna dag med en kväll hos Jenatte och Martin!
image3179    Jag sprang med Friskis och Svettis.
image3179    Jag sprang totalt 77,9 km.

September var månaden då

image3179    Vi köpte PS2, och Singstar!
image3179    Jag köpte min nya mobil
image3179    Skolan där jag jobbar såldes till A New Learning och skolan blir en Vittraskola.
image3179    Jag gick med i IK Jogg.
image3179    Sportlife slog upp portarna till anläggningen i Frölunda, och jag kom igång med lite box igen! 
image3179    Vi lånade stugan på Skaftö och var där en helg!
image3179    Vi hade första mötet angående bostadsrättsföreningen.
image3179     Jag sprang totalt 75,2 km.

Oktober var månaden då

image3179    Mormor kom ner på besök.
image3179    Asha flyttade in för några dagar igen.
image3179    Vi hade fest hemma hos oss, och det blev riktigt lyckat!
image3179    Läste ut Milleniumserien - Årets bästa!
image3179    Vi fick vår lilla katt - Flatty!
image3179    Jag hade utvecklingssamtal.
image3179    Vi bildade en lokal hyresgästförening, och bostadsrättsförening.
image3179    Karins Rosa Bandet-insamling nådde målet på 5000 kr.
image3179    Farmor fyllde 92 år.
image3179    Lovisa fyllde 5 år.
image3179   Jag sprang totalt 58 km.

November var månaden då

image3179     Jag bakade skorpor till farmor
image3179     Jag tog min första körlektion på Järntorgets trafikskola.
image3179    Anna och David fick en liten Noah.
image3179    Vi besökt Lek- och buslandet med Lovisa och killarna.
image3179    Vi möblerade om hemma, och köpte ny soffa. Som vi fick =)
image3179    Öppet Hus på jobbet!
image3179    Maskerad i Lerum - jag var Tiger!
image3179    Jag anmälde mig till Stockholm Marathon.
image3179    Vi var på Brännö och åt julbord och bodde på Pensionat.    
image3179    Jag sprang totalt 79,8 km

December var månaden då

image3179    Jag fick veta att jag ska bli moster
image3179    Jag fyllde 26 år
image3179    Jag fick en överraskningsresa av Andreas, och vi åkte till Oslo.
image3179    Maratonträningen inleddes!
image3179    Vi hade dansk julbord här 23 december
image3179    Vi firade julafton i Alingsås, hos Berit och Hasse.
image3179    Maria och Richard var hemma och hälsade på och vi hade lite knytis här.
image3179    Vi firade nyårsafton hemma hos Jeanette och Martin, en mycket lyckad kväll!
image3179    Jag sprang totalt 81 km.


Min totala löpning under året har lett mig 1443,3 km, och jag har sammanlagt sprungit i 142 timmar 19 minuter och 15 sekunder. Årets snitthastighet är 5,52 min/km.
Min totala träningstid för året är 236 timmar, 23 minuter och 15 sekunder.

Nu är jag nyfiken på vad som kan komma att hända under 2008!


Jag önskar alla er ett riktigt Gott Nytt År!

~ Kram Elin ~