Gott Nytt År


Gott Nytt År till er alla! Precis som förraårskiftet så kommer en årskrönika att komma, men den dyker nog inte upp förrän imorgon! Nu ska vi strax ut till Jeanette och Martin och fira in det nya året! Det blir vi, dem, och Lotta & Robert!  Dagen kommer bröja me den skogspromenad och korvgrillning, och därefter ska vi laga en riktig dundermiddag tillsammans! Tror det kommer bli en härlig dag!!

Så, än en gång - Gott Nytt År!



Photobucket

Gott med ledighet!

Har haft en veckas ledigt nu, och det är riktigt skönt! Julen har passerat förbi, och det var väldigt mysigt! Firade tradionsenligt och i år var vi hos Berit och Hasse. God mat, julklappsspel, mys, Kalle Anka, Julklappar och trevligheter! =) Tomten var snäll i år också, som han brukar vara =) Fick pengar till körlektioner, en snygg tröja från Andreas, En blender, underställ, mössa och vantar till löpningen, sängkläder, Temuggar, Presentkort på Panduro, Fina papper till scrappandet, Sittunderlägg som mamma har gjort, spel till Playstation 2, böcker, presentkort på Ikea!


Carrie Hood








<--- En liknande tröja fick jag an Andy, men en rosa!







Under veckan som gårr har både jag och Andreas varit lediga, och det har varit väldigt skönt! Blivit många lata dagar och jag har läst en hel del! Vi har även hunnit med att springa tillsammans en gång, och var för sig en gång!

I tisdags var vi på bio med Karin och Jens, och såg Guldkompassen. Inte en film man måste se på bio kanske, men den var okej! Men nästa film kommer vi nog väntamed och se på hemma istället =)  

I onsdags var Jenatte & Martin, och Camilla & Denis inne på lite mat och sen spelade vi När och Fjärran! Och i torsdags fick vi äntligen träffa Maria och Richard igen. De har varit på Turne i Göteborgstrakten nu en vecka, och avslutade turnen här! Ku att vi även kunde samla iho plite oflk här så att de fick passa på att träffa så många som möjligt medans de var i stan! Tidigt på fredagsmorgonen så körde Andy dem till stationen, och så påbärjade de sin resa norrut!

Igår åkte vi ut till Alinge Texas, och därifrån tog vi en liten utflykt!Jag, Andy, mamma och pappa körde runt på slätta' och såg oss omkring! Fåglum, Nossebro och Vara fick besök av oss, och i Vara fikade vi på ´Konditori Nordpolen innan vi begav oss hemåt för en tacomiddag!

Skönt med så här lugn semestervecka, och det bästa av allt är att jag är lika ledig nästa vecka också! Antagligen kommer jag att spendera de dagarna i Alingsås så att jag kan köra så mycket som möjligt! Andy jobbar då så han är i Skåne onsd-fred.!

Nu ska vi ut och handla lite! LIte grejs inför nyår, och annat smått och gott!

Ha det gott!

God Jul





Med denna lilla dans vill vi önska alla er en riktigt God Jul! =)

Dan för dopparedan!




Idag är det dan före dopparedan, och det har infunnit sig ett visst lugn här! Granen är klädd, paketen är inslagna, julmusiken strömmar ur högtalarna, snön liggervit på marken och ännu mer faller i lugn takt mot jorden.... Nej.... Stopp, så är det ju bara på film ju!

Men granen är klädd, paketen är inslagna (men rimmen är inte helt klara än), julmusiken är på, och det finns  ett visst lugn i stugan, men snön lyser med sin frånvaro! Blev så tydligt idag när jag var ute och sprang en runda! Dagen före julafton och det småregnade, var lite kyligt och allt är grönt ute! Kom upp till Ruddalen, och där är det ju åtminstone skridskoåkning på bana, och med lite fantasi kan man få det till lite snö- och vinterkänsla, och när man springer förbi isplanen där det spelas hockey så får man ännu lite mer av den varan.... ända tills man springer förbi nästa plank, och på den planen pågår en fotbollsträning! HALLÅ? 23 DECEMBER? FOTBOLL?

Något händer ju med vår planet, och det märks så tydligt nu! (Märks det att jag bor med Andreas, ni som läser hans blogg?) Häromdagen, när tvättmedlet tog slut när jag hade tvättid så tänkte jag bara springa ner till butiken på hörnet för att köpa ett litet paket. Men när jag stod där och skulle ta det billigaste, billigaste paketet (som då innehöll mest fosfater såklart) så slog det dåliga samvetet till och till slut traskade jag hela vägen upp till Ica för att köpa lite mer miljövänligt tvättmedel, trots en enorm trötthet och en enorm hunger! Har nog påverkats lite av Andreas prat iaf.....

Nu är det jullov iaf! Ända till 7 januari är jag ledig, gött som sjutton! Bra att vara lärare nu så här vid skolavslutningstider också, fick med mig en hel papperskasse med julklappar hem! Har nog varit snäll i år!Mycket choklad blev det och det är ju smaskens! :) Vin, ljuslyktor och lite annat smått och gott blev det också!

Ikväll blir det dansk julmat här hos oss, luktar ljuvligt från köket just nu! Skinkstek, anka, brynte kartoffler och smaskig sås står på menyn! :) Det ser vi fram emot.

Imorgon bär det av till Alinge Texas, för julfirande med familjen. Vi börjar dagen med fika hos farmor, och sedan ska vi till faster Berit för vårt julfirande med julmat, Kalle Anka, julklappsleken, julmat, Tomte?, julmat, och en hel massa mys! =)

Till sist vill jag önska er alla en riktigt God Jul!!

Myspys!

I fredags bar det iväg! Exakt klockan 9.00 stod vi nere på parkeringen, klara att åka! Vi väntade ett tag, men på vem? Ingen kom för att hämta oss, Andreas ringde ett samtal och sen gick vi mot bilen. Hade någon glömt oss? (Johan?) Skulle vi hinna i tid, dit vi nu skulle? Vi packade in oss i bilen, och Andreas muttrade massa typ "Hmmm, detta var ju inte bra.... hur ska vi nu hinna?" Men började iaf köra längs söderleden, och jag trodde han skulle köra in mot Göteborg därifrån men så körde vi söderut mot Malmöhållet!

Då pratade vi lite om vart vi skulle, och eftersom vi körde söderut så var ju Köpenhalm eller Tyskland de mest gissade alternativen, men samtidigt så sa jag att "...det borde ju inte vara dit vi ska, eftersom då hade väl inte du kommit upp till Göteborg innan, eller?"

När vi närmade oss Kungsbacka så sa jag att jag trodde vi skulle till Johans jobb, och minsann - dit svängde vi in! "Aha, då ska han köra oss någonstans så vi slipper ställa bilen! Nu visste jag minsann hur det skulle gå till! Men väl där så bjöd Johan oss på kaffe, sen visade han oss på lagret en sväng och sen skulle vi åka men Johan stannade kvar för att jobba?! Va? han ska ju köra oss ju!?

Sen körde vi in mot stan, tog vägen ut mot Borås och Landvetter. Skulle vi ta flyget någonstans? Men bilen då?
När vi kom till Landvettermotet så svängde han plötsligt av, men det var ju inte vägen mot flygplatsen... Nu fattade jag ingenting och började muttra "Men du... vart ska vi egentligen? Inte kul längre!" V var mitt i skogen på en liten väg, och jag hade ingen koll alls på vatr vi skulle ta vägen. Med andra ord - jaf hade ingen kontroll över situationen och det är jobbigt för ett kontrollfreak som jag! =)

En bit in i skogen så började Andreas iaf förklara situationen, och också vårt resmål! Han hade bokat in oss på hotell i Oslo, och det var alltså dit vi skulle. Vägen vi var på kom ut i Partille, och sen körde vi till slut till E6'an och vår resa mot Norge hade börjat! Efter ett litet lunchstopp i Kungälv, och lite resegodisshoppande, så körde vi hela sträckan till Oslo! Resan gick bra, och ju längre norr ut vi kom desto kallare och vitare blev det!

Ett litet stopp blev det i Dröbak, för att kika in i Julehuset! Ett hus fullt med tomtar! Överallt är det tomtar! Julehuset väckte en del nostalgi för vi var "ofta" där med familjen när jag var liten!

      



Efter lite runt-omkting-körande i Olso så hittade vi till slut vårt hotell! Ca 5 minuterspromenad till Slottet och Karl Johan så närmare stan kunde vi knappast komma! (Var även 3 min. promenix ner till Akers Brygge märkte vi på lördagen.....) När vi väl var framme, kommit till vårt rum och installerat oss lite så var det dags för en promenad i stan!

Det var mysigt... julmysigt i kylan! Andreas hade sagt att det kunde vara lite kallt, typ 2-3 minus på platsen men i Olso i helgen så var det nog närmare 10 minus, och det kändes! Men det var ändå mysigt för det ger ju en viss julkänsla! Vi promenerade runt på stan i ca 2 timmar, och sedan intog vi middagen på en Thai-restaurang! det var god mat, och vi var mycket mätta när vi gick därifrån och tillbaka till hotellet! Det blev en ganska tidig kväll, men det var skönt!

Lördagsmorgon vaknade vi ganska tidigt, och då var det dags för hotellfrukost! Och vilken frukost sen! Allt fanns, och då menar jag ALLT! Smörgås med alla möjliga pålägg, youghurt, fil, pannkakor, äggröra, korv, bacon, ägg, sill, kaffe, juicer, frukt........... hmm och lite mer!!! För oss blev det en bastanta, men ganska "vanlig" frukost, med youghurt, mackor och så... Men vi var båda imponerade av amerikanen bredvis som nog klämde ner 10 mackor under tiden som vi satt bredvid dem....men de hade ju suttit där en stund innan vi kom, och var kvar efter oss! Hur orkar man det? Han åt ju även lite av det andra såsom äggröra, bacon och korvar!

Efter vår frukost så intog vi staden igen! Vi gick runt och kikade i affärer och tittade på folk! Kikade in på en julmarknad och fick ännu lite mer julkänsla. Vi kikade även efter en restaurang för kvällens middag, så vi skulle slippa gå i kylan och leta på kvällen sen!  

 


Efter en tur på stan så tog vi Trikken mot Holmenkollen, men under resans gång så bestämde vi oss för att fortsätta upp på Frognerseteren! Där uppe låg det snö, och var jättemysigt! Vi tog en liten promenix, och sedan var det dags för fika på det mysiga lilla cafét! Det var nog årets dyraste fika, men det fick det bli! En bulle, en äpplepaj, en Cola och en Varm choklad med grädde gick på (trumvirvel) 160 kr! Men men, gott var det!

 

    

På vägen hem från Frognerseteren så tog vi en tur genom stan igen, och sedan tillbaka till hotellet där vi sov ett tag! Det tar på krafterna att vara ute i kylan och få så mycket frisk luft! =)

När vi vaknade igen efter vår vilopaus så var det dags för kvällens restaurangnbesök! Denna kväll blev det indiskt på en restaurang vid Karl Johan! Ska ni till Oslo - så gå hit! Det var riktigt, riktigt god mat!! Därifrån rullade vi ett tag senare, och var både mätta och belåtna!

Idag var det åter dags för den smarriga hotllfrukosten! Ursäktat tjatet, men det är något lyxigt med det där att komma ner till en stor uppdukad frukost där verkligen allt finns! =) Efter denna lyxstund så packade vi ihop oss för att sedan checka ut! Därefter så var det dags att bege sig tillbaka till Göteborg! Vi var väl hemma här ca 15 och det var ganska skönt att ha lite eftermiddag hrä hemma också! Vi har handlat lite, sprang en runda tillsammans och nu har vi även ätit lite god mat! Jag har även hunnit med att pyssla lite layouter och nu har jag nog bara 2 kort kvar som ska ingå! Är kul att se hur det växer fram mer och mer! Ska kika lite mer på det nu, för måste inhandla lite mer saker imorgon!

Vi har haft en jättemysig helg! Tack älsklingen för en så fin födelsedagspresent! Älskar dig!

Ha det gott!


KRAM ELIN


Och det var hit vi kom! =)



Oslo ær staden vi ær i! Och vi bor strax bakom slottet, med andra ord mycket centralt! =)

Dax att gøra stan nu, om vi kan -  hotellfrukosten var enorm!!!

Ha de!

På Spåret!

20 p. - Vart är vi på väg???

Ledtråd
Jag behövde inte ha med mig följande saker från packningslistan; silvertejp, 2 gafflar, 2 skedar, karta över Göteborg, mössa......

Gissa gärna så ser vi om vi hamnar rätt!

***************************************************************************************************************

Jag bli lika glad vart vi än hamnar för det ska bli så himla skönt att komma iväg någonstans! Jag ska nu skriva ner 10 gissningar och så ska jag se om något av dem stämmer! Skriver dem utan inbördes ordning:

London, Dublin, Paris, Köpenhamn, Oslo, Prag, Lübeck, Annan stad i Tyskland, Bodö (men då borde han sagt ngt om varma kläder, och det har han inte gjort!) Wien.

Hmm.... tror nog inte på alla de gissningarna men 10 stycken skulle skrivas ner, och då får jag ju göra det!! Kanske är helt ute och cyklar, och snart sitter väl Andreas här och läser och skrattar för sig själv! Men snart så får jag veta... imorgon klockan 9 bär det av! Resväskan är packad - fullpackad! Har svårt att packa i vanliga fall och nu är det ännu svårare att packa när man inte vet vad man ska göra ju ;)

Hoppas Du får en trevlig helg, för det kommer jag att få!!

Kram ELIN

Två sega pass........

Denna vecka har det blivit två sega pass... Ett i måndags på ca 7,5 km och det gick runt på 46 min o snittiden blev 6,05 min/km... Ingen höjdartid, men var ganska seg i benen eftersom jag tränade innebandy i lördags och sen sprang en runda på söndagen med betydligt bättre snitt på, så kände okej efter måndagspasset iaf!

Idag kom jag ut igen, och benen kändes forffarande stela, eller iaf trötta, och 8,1 km klarades av på 48.19 min, och snittade 5,58 min/km! Nu ska jag nog vila benen lite. Åker bort i helgen och hinner nog inte ens en runda till denna vecka! Träningsprogrammet sa tre pass, men jag skrev ju redan tidigare att denna vecka är jag glad om jag hinner ut två pass, och det är nu gjort! =)

En kortis skulle jag hinna med på fredagmorgon, men får se då hur det är med det! Morgonpassen har ju en tendens att inte bli av...

Klockan 9.00 på fredag ska jag iaf vara klar att åka, men vart ska vi????????????? Är så jäkla nyfiken nu, och Andreas lämnar inga som helst ledtrådar! Fiskar efter ledtrådar eller en försägning, men icke sa nicke! Men packningslistan är knäpp med bl.a. Flipflop, bikini, silvertejp, pass, göteborgskarta, vinterjacka, myskläder, finkläder...... VART ÄR VI PÅ VÄG - 10 p!

Myshelg!

Fredagens födelsedagsfirande var lugnt, men stillsamt! Räkor, vin, laxkrans (!) På spåret, och så lite Idolfinal därefter gjorde det till en skön hemmakväll! Var ordentligt trött och somnade väl lagom till att Marie sjöng vinnarlåten ungefär! Bra vinnare tycker jag iaf, båda är bra och Amanda kommer vi nog se mer av också!

Igår morse var det "upp o hoppa" klockan 7! Innebandymorgon! Johan hämtade mig för Andreas skule inte med idag eftersom han har varit sjuk hela veckan! Blev bra spel. Vi var 10 pers och jag hade rekryterat Fredrik också! Kul när vi är många så man kan spela ordentligt! =) Fick till en del bra saker igår på plan iaf, och jag är nöjd =) Känns ju som att man har blivit aningen bättre sen första gången man var där och spelade!

När jag kom hem så blev det rejäl frukost, och därefter lite städande! När det var gjort så gick var och en still sitt ;) Andy har återigen åkt in i Civ's värld, och jag satt helt fast vid Scraapbookingbordet! Började med mitt julklappsalbum  och jag hann med 6 Layouter igår... satt nog ungefär 12-18 och scraapade med kort paus för att steka pannkakor! Är himla nöjd med det som jag fick gjort igår, och bilder kommer här också - efter jul! Vet ju inte vilka som är inne och nosar här! ;)

Vid 18-19 tiden möttes vi upp igen, och begav oss till Johan och Linda för lite tacos och en spelkväll! Mycket trevligt, och ännu trevligare var ju att jag och Linda krossade killarna, både i TP och i Pictionary!  =) et bästa var nog vår finalfråga för de valde en brun för att de var så svåra och så handlade den om Nalle Puh! ;)



Idag blir det lite middag här hemma för familjen! Mamma, Pappa, Karin, Jens, Lena o Flemming kommer hit så blir det lite kalas! Så jag kanske ska ta och städa undan Scraapsakerna nu så att vi har någonstans att sitta sen!!
Får se om man hinner med en springrunda idag också, enl. träningsprogrammet ska ju en runda till in denna vecka, men får se om det hinns med! Nästa vecka vet jag att jag inte kommer ta alla pass eftersom vi åker bort över helgen, men får göra det man kan få ihop!

Ha en trevlig söndag allihopa!

26 år

Blir jag idag! Detta firades med skönsång och frukost på sängen imorse innan min käre sambo körde mig till jobbet! Som present fick jag en resa som går av stapeln nästa helg - men vart? Det får jag inte veta förrän på fredag! Är ledig på fredagen iaf, och har fått en packningslista som innehåller allt från silvertejp, till pass, till bikini, till mössa och vantar!

På jobbet blev jag också uppvaktad och  jag fick en bok - Kullagret av Lina, och ett mycket snajsigt kort på mig som Tiger! Speciellt Tigerkortet uppskattades av barnen! :) Av Andreas fick jag en minimini julkrubba i plast, och av Anna fick jag Schlagerspelet! =) Blev även lite skönsång från alla barn! =) 

Efter jobbet hämtade Andy mig så åkte vi och handlade lite inför helgen. Blir lite kalajs för familjen på söndag så har köpt det som behövs till det! Nu är det snart dags för räkmiddag! Mums vad gott det ska bli!

Tack för alla grattissms och annat fint som kommit! =)

Kram Elin


Marathonträningen är inledd!

I måndags, eller iof i tisdags enligt programmet, så inleddes Anders Szalkais träningsprogram inför Stockholm Marathon. Mitt program startade i måndags dock, för precis som förra året kommer jag snegla på programmet för att få inspiration och ett hum om hur jag bör träna och sedan köra de delar jag kan/hinner/orkar/vill! Nu sneglar jag både på 4- och 3-5 timmarsprogrammen för att se hur de skiljer sig från varandra! 4 timmar är ju någon sorts dröm 31 maj, men programmet för det inleds lite för "lätt" kännerj ag nu eftersom jag varit igång med tärningen såpass mycket under hösten! Så jag kör en egen variant och mixar från de två! Glad nyhet var också att även pappa är anmäld till Stockholm nu, och det var nog i sista minuten för snart är det fullt! 14600 är anmälda nu och stoppet går vid 17500 - så snabba på alla ni som är sugna! =)

Måndagens pass var Lätt distanslöpning i 8 km på 42 - 46 min och mitt pass blev 8 km på 45 minuter, så det blev 5.38 tempo och en medelpuls på 77% vilket känns helt okej! Pulsslagen får jag ta lite med en nypa salt för min pulsklocka är inte min bästa vän just nu och jag skulle vilja ha en ny..... tomten?? ;) En Garmin Forerunner 305 hade nog varit en rolig leksak för mig! =) 


Dagens pass var  också lätt distanslöpning 8 km 42-46 min, och resultatet blev 7.97 km på 45.38 min och således i 5.44 fart med medelpuls 81%. Lite hög puls, men som sagt jag och pulsklockan är inte tjenis med varandra nu! Den hoppar mellan pulsslag och i måndags sprang jag på ganska bra och då stod den helt plötsligt på 42% så njae.... vet inte hur mycket jag litar på den!

Annars så räknar vi ner dagarna till jullovet på jobbet, och imorgon är det 2 veckor kvar! Känns i hela kroppen nu att terminen närmar sig sitt slut. Har varit lite tufft på jobbet ett tag, och jag är riktigt glad att jag jobbar med de människorna som jag gör så att man pallar med vissa andra delar! Som fröken Lina sa idag: "Tänk om man bara fick vara här och vara fröken!" Trots att vissa barn är kämpiga så är det ju ändå för deras skull man är där och man arbetar för dem, inte för några andra!

Idag så har jag äntligen fått träffa lille Noah också, och det var en riktig sötnos! Han är nu en månad gammal och en supersöt liten bebis! Var kul att träffa dem en stund, för nu var det ett tag sen jag träffade Anna också! Om någon månad eller så är hon nog med ut i löpspåret igen, och det ska bli kul! =)

Nu så... dax att sova.... pysslat lite julkort nu ikväll och får se hur många man lyckas skrapa ihop! Är ju lite pill med det där, men nästan 10 stycken är klara nu iaf!!

Ha det gott!

Kram


image240image241image242image243

Jag lever!

Jag lever, och jag är frisk, den långa väntan på uppdatering har främst berott på lathet, och trötthet från min sida! Har varit iväg på något varje kväll denna vecka så tiden för bloggeriet har inte riktigt infunnit sig!

Blir en kort veckoresumé istället!

Tisdag

Skridskoutflykt på jobbet, med allt vad det innebär! Först missade vi bussen, som kom alldeles för tidigt till hållplatsen, och då fick vi gå en "lång" bit. Är du 6 år så var det en lång bit! Men ungarna klarade det utan gnäll och var så duktiga! Väl framme vis ishallen så började det knytas skridskor, knäppa hjälmar och allt som hör till! Sen kom ungarna ut på isen, en efter en och med olika skridskoerfarenheter i kroppen! De tyckte iaf att det var roligt, och de var duktiga men följande citat får sammanfatta vilken nivå det låg på:

"Fröken, det går inte att åka på detta golvet, det är ju så halt!"



Tisdagkväll var det kvällsmöte på jobbet, och det gick väl bra! Lite av det vanliga tjatet om hur hur många lussebullar, pepparkakor och julmust vi ska köpa in kom ju upp på tapeten, men även andra lite mer aktuella frågor om arbetsmiljön pratade vi om!

Onsdag

Jobbet förflöt bra denna dag! Onsdagarär alltid lite hektiska med gympa och musik på schemat, men det är en rolig dag och den brukar ändå gå smärtfritt! Planering på eftermiddagen, och sen var den dagen över!
När jag kom hem så stack jag ut och sprang en kortis. Blev ungefär 5,5 km i lite lagom tempo! Måndagens långpass kändes i benen så jag sprang bara av mig lite! =)  Efter det så mötte jag upp Lene, för att åka och hämta Alva på gymnastiken! Var kul att träffa henne igen, var nog 2 år sen vi sågs sist! Men hon var sig lik, och jag följde med dem hem lite för att få prata lite mer med Alva, så att torsdagens barnvaktande skulle gå bra!

Efter det så fick jag skjuts med dem in till stan och gick till Team Sportia för att kika in där lite. Sportlifes medlemmar hade 20% rabatt där denna kväll nämligen och detta kan man ju utnyttja lite! Behövde nya löparskor, och om min modell fanns inne i rätt storlek så var det rätt tillfälle att slå till tänkte jag! =) Och de fanns!! Och jag fick dem tll halva priset nästan, så jag gick glad och nöjd därifrån! Guld- och silverfärgade skor kan ju bara göra att löpningen går bättre, eller?!


Asics Gel 1120


Torsdag

Efter jobbet hämtade jag upp Alva på dagis, och det gick finemang! Inget krångel alls, och hela eftermiddagen och kvällen förflöt på ritkigt bra! Hon har blivit stor lilltjejen, och är riktigt rolig att prata med! =) När alla tre barnen hade lagt sig och somnat så plcokade jag fram lite pysselsaker och fixade lite stämplar till kommande julkort! Man får utnyttja tiden! Markus kom hem vid 22.30-23 och sen körde han mig hem, och det var ritkigt skönt!

Fredag

Ganska stressig dag på jobbet. Barnen var stissiga - kanske fredagskänslan som satte in!? Sen hade vi lite föräldraproblem, och alla var allmänt trötta! LIte dålitg planering av diverse samtal vi ska hålla i gjorde inte att vi blev gladare direkt, men men... allt ordnade upp sig och dagen gick ändå okej!  Efter jobbet så åkte jag in till stan och inhandlade lite pyssel, som jag ska ordna med... men mer om vad det är kommer ni få veta sen! =)

Andreas hade kommit hem när jag kom hem och han hade börjat med maten! Sen blev det Tacos och På Spåret - en mysig fredagskväll!  



Lördag

1 december, och första advent imorgon! Det innebär att det är städdag idag! Jag har städat och fixat nu på morgonen, och det blir ritkigt fint här hemma! Nya gardiner, adventsljusstakar, och stjärnor, är uppe! Om ett tag ska vi till kyrkan och lyssna på när Lovisa sjunger i sin kör, och ikväll kommer Jeanette och Martin hit på middag! Kan nog bli lite spel ikväll också, blir trevligt!