Vår resa i bilder! Del 2


   

Blev även ett besök på Polaria där vi fick träffa diverse söta figurer


     

Starten!


        

Målgång!


           

       


Vackra vyer på resan över Lofoten 

Vår resa i bilder! Del 1

    
Här startar vår resa

      
 Väl framme i Bodö var det smarrigt med räkor och vin nere vid havet!

     
Vackra vyer på färden till Tromsö!

           
 Väl inne i Tromsö tog vi fjellheisen upp på ett fjäll och beundrade staden!

Kortintervaller!

Japp, idag blev det kortintervaller längs havet i Fiskebäck! Kan inte tänka mig bättre ställe att springa intervaller på! I och för sig så tar man ju inte del av utsikten i så stor utsträckning, men det är ändå peppande! =)

Värmde upp med en 3,5 km strcäka i 5.23 tempo ner till startpunkten. Där blev det lite stretch innan jag satte fart! Kände bra att springa och varje intervall var 400 meter! Är riktigt nöjd med alla repetitionerna, och känns bra att jag kunde disponera mig och hålla ungefär samma tempo på alla fem! Efter intervallerna så blev det nedjogg på ca 3 km i 5.24 tempo! Nedan kommer min tabell inkopierad från jogg med tider över alla fem intervallerna!



SträckaDistansTidSnitttidKommentar
Repetition 1400 m 01:323,50 min/km 
Repetition 2400 m 01:283,40 min/km 
Repetition 3400 m 01:283,40 min/km 
Repetition 4400 m 01:303,45 min/km 
Repetition 5400 m 01:273,38 min/km 
TOTALT:
Distans:2 km
Tid:00:07:25
Snitt:3:42 min/km
Snittpuls:85
Maxpuls:90
Kommentarer om träningspasset:
Ca 1 minuts vila mellan varje rep.


Har även hunnit med att tvätta och städa här hemma! Och det blev en tur bort till Frölunda torg för att köpa presenter till två kollegor. En ska sluta hos oss så henne ska vi ge en liten present, och en är klar med en examen och det måste ju också firas! Pysslade även två kort till dem nu ikväll så har vart kul! Var ett tag sen jag pysslade nu, så var skönt att plocka fram sakerna igen!

Nu ska jag ner i tvättstugan och hämta upp tvätten och sen ska jag äta lite kvällsmat innan det är dags att sova! Imorgon blir sista dan innan semestern, känns helt underbart!! =)

Tidig dag!

Sitter här med lite mellis nu... kaffe, 2 kanelknäcke och ett päron! =) Fick gå hem tidigar från jobbet idag så får lite lyxtide nu ju! =)

Vi har haft utflykt till Saltholmen idag! Är en bit från jobbet dit, och restiden med buss och spårvagn tog ca 1 timme. När vi väl kom dit så började det regna och det kände sådär! Men då låg en färja inne och den skulle avgå 10 min. senare så vi hoppade på den, åkte med tillö Styrsö och hoppade av där. Väl där så hade regnet slutat och vi hade en mysig picnic på Styrsö Bratten, och så lekte vi lite där innan vi tog förjan tillbaka. De sista 45 minutrarna spenderade vi dock i ösregn, men vi fixade det fint! När vi väl kom in på fastlandet igen och på spårvagnen så fick jag hoppa av spårvagnen vid Kärringberget och promenixa hemåt. Annars hade jag bara åkt med till jobbet och vänt, så var riktigt skönt att kunna lämna sällskapet lite tidigare!

Nu ska jag köra igång med lite tvätt och sen ska jag springa en runda! Tror jag ska mäta upp en ny kortintervallsträcka och köra lite av den varan idag!

Vet att jag utlovade en reserapport och fler bilder, men eftersom kameran är på resa till Helsingborg så kan jag inte lägga över korten för imorrn så det blogginlägget får ni läsa senare! Men
Maria har uppdaterat sin blogg och berättat om resan där, och där står i princip allt jag tänkt skriva också, så läs gärna hennes rapport! =)

Ha det gôtt!


1.46.22

Nu är vi hemma igen efter en superhärlig helg i Nordnorge! Vi har åkt mycket bil, åkt linbana, vart på Polaria, sprungit halvmara, åkt över hela Lofoten, åkt färja och upplevt midnattssol! Midnattssolen hann vi uppleva både under loppet, och under färjeturen från Lofoten till Bodö, och det var mäktigt!

Kl. 22.30 på lördagen startade vi, tyvärr kunde inte Richard springa för han hade åkt på en förkylning i veckan! Synd, eftersom de har tränat så inför detta, men vi kanske får ge det en ny chans i Oslo i September?! Jag, Maria och Andreas drog oss in till byen en stund innan start, och värmde upp lite och sen bar det iväg!

Jag startade i strax över 5 tempo, och sen höll jag det! Tappade lite vid 13-14 km någonstans och räknade ut att jag skulle komma i mål på 1.47-1.48 men när det var 2-3 km kvar så drog jag upp tempot igen och kom ikapp och tror nog att jag sprang in 1,5 minut eller nåt då! Kändes bra att springa hela tiden, men fick lite ont ischias i mitten av banan någonstans, men det funkade att springa ändå och sen gick det över så var bara att fotsätta! Kändes superbra att komma springandes mot mål, och att dessutom kunna öka lite grann! Var en härlig publik också, så fick mycker hjälp då!

Nu ska vi strax äta och plocka upp det sista här hemma, men det kommer nog en längre redogörelse om resan så småningom! Men tills dess får ni hålla tillgodo med följande bilder som jag tog med mobilen under själva loppet!





             


Bodö!

Japp, igår kväll landade vi då i Bodö efter en lång dags resande! Varje resa för sig tog inte så lång tid men väntetiden i Oslo var lite småseg.

Vi var uppe i ottan och fixade matsäck och oss själva och sen tog vi bussen in till stan. På Säfllebussen och när vi kommit utanför Gbg så dukade vi upp vår frukost och sedan sov vi gott en stund och vaknade ungefär vid norska gränsen. Där blev det påhälsning av Tollen och en liten vovve som sprang omkring i bussen och luktade på allt och alla men ingen verkade ha med sig något dumt! =)


Framme i Oslo så gick vi en sväng på stan men det blev inte lång tid! Dels bar vi runt på våra stora ryggsäckar, dels regnade det så vi hamnade på en exklusiv restaurang och åt lite lunch. Min maträtt hette något i stil med Whopper och det satt fint just då! =) Sen tog vi tåget ut till flygplatsen och checkade in bagaget! Jag tyckte det var så tungt att bära runt på min ryggsäck och när vi vägde in den så vägde den 10 kg, och tänkte på att jag har burit runt på lite mer än det dubbla i det i kroppsvikt... Då var det dock inte koncentrerat till ryggen (som tur var) men ändå en hel del "extra bagage" att bära runt på! Jaja, en parantes... :)

Sen var det dags för flygturen upp till Bodö, och den gick snabbt! Hann knappt upp i luften innan det var dags att landa, och så var vi äntligen framme! Maria och Richard mötte oss på flygplatsen och det var kul att äntligen träffa dem igen! Blev en promenix hem till dem. Ja, de bor väldigt nära flygplatsen... Väl här så packades kylväskan och sen promenixa vi ner till havet där vi satt på en klippa och åt räkor och drack vin! Kan inte bli mycket bättre än så. Vi hade världens utsikt, solen sken och räkorna smakade himmelskt! Tack för en mycket trevlig kväll! =)

Även måsarna fick sig ett skrovmål när vi kastade ut skalen till dem i havet! Japps, ni läste rätt - jag var med och matade måsar, men det var snälla måsar här i Bodö, inte alls som dem i Frölundatrakten! För er som inte följt bloggen så länge kan ni läsa om min måsfobi i
detta inlägg som jag skrev för ett år sedan!!

Nu är det snart dags för lunch och sen ska vi packa in oss i bilen och bege oss på en bilresa på 8-9 timmar! Tror dock det ska bli en trevlig tur för med den utsikten man har här uppe, och med det sällskapet kan det inte bli mycket annat!

Nej, nu ska jag se om Maria vill ha hjälp i köket! =)

Packad och klar!

Nej, jag är inte packad, men jag har packat iaf och är klar och redo för resan! Imorgon drar vi norrut, till Bodö närmare bestämt! Tar bussen till Oslo 7.30 imorrn, och sen flyg därifrån till Bodö! Blir en del väntan i Oslo men det ska vi nog klara av! Den som väntar på något gott....

På fredag drar vi vidare i bil till Tromsö! Richard ska jobba först på förmiddagen så nån gång efter lunch åker vi ännu längre norrut! Så vi anländer väl Tromsö sent på midsommarafton skulle jag tro! =) Blir en annorlunda midsommarafton, men säkerligen mycket trevlig och rolig! =)

På lördagen har vi då hela dan i Tromsö så att vi kan undersöka byen lite närmare! Hämta numerlappar och fixa lite sånt tillhör också dagens program. Eftersom nu Sverige då förlorade mot Rysslans så behöver vi inte bekymra oss om hur vi ska lyckas se kvartsfinalen innan vi startar.... en tråkig och oväntad lösning på det problemet, som Maria sa! Så kl. 22.30 på lördag går starten! Har ingen aning om hur jag ska lyckas springa så sent på kvällen, men får nog ta en tupplur på dagen antar jag! Är ju inte direkt van vid sena träningspass, iaf inte så sena... men ska bli häftigt och vi hoppas verkligen på att det är bra väder så att man kan uppleva midnattssolen! Funderar på att ha med mobilen på loppet så att jag kan ta lite foton! Ni får se sen om jag gjorde det  eller inte! =)

Uppladdnimngen inför detta lopp skiljer sig markant från de två andra jag sprungit i år, nämligen på det viset att jag inte har laddat alls! Sprungit har jag ju gjort, men har inte alls samma mentala förberedelse nu! Känns lite som att detta är en upplevelse, inte ett lopp och på det viset så kvittar det lite! Ja ja, kommer nog vara ordentligt taggad när vi ska starta iaf!

Nä, nu är det dags att hoppa in i duschen så att man kan komma i säng sen! Klockan ringer tidigt imorgon för 6.30 ska vi ta bussen inåt stan!

Hoppas att ni alla får en skön midsommarhelg, det ska vi ha!

~ Kram ~

Kort uppdatering!

Först korten från Stockholm!

Härliga urklipp från en urhärlig kollega!
  Pappa på fikapausen    
Saltgurka är inte gott, men tydligen bra inför Marathon!        Tårt- och kakbuffé 

Lilla Selma

 

Nationaldagsfirande

     
   

Sverige - Spaninen

     

Hola Señor!

Japps, idag är det dags för Sverige - Spanien om ni missat det! Ska ut till Jeanette och Martin sen och kolla matchen och grilla! Ska bli skojs, och min oufit för kvällen kommer bli superb! Kort kommer såklart senare! Har sett fler och fler och bloggar där man lägger ut dagens outfit så jag ska ju inte bli sämre, så min matchoutfit kommer här också, så håll ögonen öppna! =) 

Personalfesten igår var trevlig! Var på Paviljongen på Botaniska och det var trevligt! Sommarbuffé och vin, och roligt sällskap! Så helt klart en kul kväll, lite synd att utekvällen uteblev men idag känns det ändå rätt skönt! Sovit länge så nu är jag pigg och vi har städa undan och fixat lite här nu! Ska göra oss klara för att åka o handla lite innan vi sticker ut till Little Edit! 

Dagens låt (och veckans, och årets):


Official Jason Mraz - I'm Yours video

Hem från jobbet!

Japp, idag blev det en löprunda hem från jobbet, och det var riktigt skönt! Var inte ute något på hela dan så var jättehärligt att sticka ut efter jobbet! Var skönt väder att springa i också, och benen kändes bra så det var en skön runda! Totat blev det 16,3 km i 5.39 tempo och slutade på 1 tim. 32 min! Var en behaglig runda, och det känns  bra inför Tromsö nästa lördag! Skulle ju va kul om man kunde pressa sin tid lite där uppe när man inte behöver knô med massa goa gubbar!

Nä, nu är jag trött! Arbetsdagen var långt men åtminstone förmiddagen var givande =) Då fick vi städa klassrummen och fixa och dona där, och vi har ändrat om och möblerat en hel del! Jag och L har en del pedagogiska förändringar så nu ska klassrummen anpassas efter det, och det känns kul! Jag kommer fortfarande ha hand om svenskundervisningen, och hon om matten... så nu blir mitt rum svenskarum, och hennes matterummet och då behöver vi lite olika saker i de olika rummen! I mitt rum får t.ex. en soffa en central plats så att man kan sitta och läsa, och i L's rum kommer vi ordna en liten affär så att barnen kan få öva praktisk matte! Ska bli kul med ny termin och nya möjligheter men först behövs det en semester! Eftermiddagen ägnades åt utvärdering i arbetslagt och som vanligt tar allt sån tid... men men, vi kom väl en bit på vägen iaf, och förhoppningsvis kan det leda till något bra i slutändan också, det är väl därför man har utvärderingar? ;)

Imorgon ska vi forts'tta utvärdera, och sen planera och dra upp riktlinjer inför hösten utifån vad vi kom fram till. På eftermiddagen ska vi ha en föreläsning mellan kl 13 och 16.... om Indiviuella utvecklingsplaner... säkert intressant, men ändå - fredag eftermiddag!? Vi ska ha personalfest på kvällen sen iaf, så kanske kan börja förfesta under föreläsningen?

Nä, om man ska orka morgondagen så är det nog dags att komma i säng nu!

Ha det gott!



1 vecka har gått!

En hel vecka har gått sedan förra bloggen! Inte riktigt hunnit, och inte orkat uppdatera förrän nu! Och även nu är jag trött men det blir lite skrivet iaf!

Förra veckan var det en hel del att fixa med på jobbet! Skolavslutningen närmade sig och mycket pyssel och skolsaker skulle bli klart, och nerpackat i barnens sommarlovspåsar! Jobbade en del med det, men det är skönt att få det klart iaf!

Förra tisdagen blev dte ett kortare löppass också, för att känna hur benen kändes efter maran! Gick hyfsat att springa, men lite trötta var benen! För att verkligen känna efter så tog jag en tur med Anna på onsdagen också! =)

När arbetsdagen var slut i torsdags så ade jag en körlektion och sedan drog vi ut till Jötrlanda med Johan och Linda! Var jättemysigt där ute (som altlid) och det blev en helg med sol, bad, båtåkande, god mat och trevligt sällskap! =) Vi åkte hemåt på lördagkvällen, och sen på söndagen åkte vi med Jeanette och Martin för lite sol och bad! Kvällen avslutades hemma hos dem med grillning! =)

Igår blev det jogg.se träff i Alingsås! Var kul! Vi sprang till Lövekulle, och där blev det backträning! Sen sprang vi därifrån ner till Ångbåtsbryggan där det blev lite fartlekar innan nedjoggen! Efter det så var det fotbollsmatch hemma hos mamma och pappa! =)

Denna vecka har det varit en del arbetsrelaterat igen, även kvällstid men allt blev klart och idag blev det skolavslutning! Och alla barnens saker vara klara, och alla var glada och stolta! =) Hade en jättefin avslutning, och en mysig stund i klassrummet! Fick fina blommor från barn och föräldrar, och sen blev det tårtkalas i parken! En mamma kom fram till mig och gav mig en liten extrapresent från dem... Hon ville tacka så mycket för all tid och engagemang jag lagt ner på dem med en liten present, och sen när jag öppnade så ser jag att det är ett presentkort på ett nyöppnat spa i närhete av skolan.... på 750 kronor!! En liten present? Jag blev helt överraskad, det är ju en jättegrej! Tackade henne sen på
eftermiddan, och hon tyckte jag behövde relaxa lite nu och att jag verkligen skulle unna mig detta för det var jag värd! Ska bli himla skönt, nu ska jag bara välja vad  jag ska göra också!

Nu har vi tre dagar med möten, beställningar, städning osv och sedan kommer jag vara på fritids t.om. v 26 men det känns helt okej! Då får man mysa lite med barnen också, och det behöver man innan semestern!

Nu ska jag ladda batterierna på soffan en stund och sen är det nog snart dags för sängen!

Ha det gott!

Nya utmaningar!

Så här efter Maran kan det vara svårt att motivera sig och hitta nya utmaningar men jag har ändå lyckats boka in lite saker så att löpningen fortsätter som förut!

Först och främst vill man ju inspirera och uppmana andra att starta med detta, så imorgon anordnar jag och en kollega Fenestralufsen! =) En egen liten skoljogg för barnen i förskoleklass upp till år 3. Och detta ingen liten lekjogg utan de ska ha nummerlappar, uppvärmning, vätskestation och diplom efter målgång =) Banan är på 1,5 km och ska bli riktigt kul att se hur detta går!

Halvmaran i Tromsö närmar sig... på lördag är det 2 veckor kvar! Ska bli kul och annorlunda att springa på kvällen/natten! Och så ska det bli rejält skoj att kombinera det med en liten semester med Maria och Richard! =)


Nytt marathon då? Ja, den som lever får se =)

Mitt Marathon!




Oj oj vilken helg, och vilket lopp! =) Tror jag ska berätta om det i ordning, för det är nog enklast både att skriva och att läsa det då!

I fredags startade vi ca 12 från Göteborg och drog oss mot Alingsås! Där blev det lite pastalunch innan vi packade in oss i bilen och startade resan mot Stockholm. Jag övningskörde till en bit bortanför Jönköping men sen vill ejag vil amig lite så där stannade vi och fikade och bytte förare! Resan upp gick smidigt, och vi kom in till Stadion vid 19-tiden för att hämta ut nummerlappar och kika lite på mässan. Mässan är ganska liten i jämförelse med Göteborgsvarvets men man vill ju ändå se lite vad det finns!

När det var gjort så begav vi oss utåt Sundbyberg, och vi lämnade av Andreas hos Tobbe innan vi fortsatte till Micke och Nathalie! Där blev det smaskig mat och trevligt umgänge på deras uteplats, tills det var dax att lägga sig och sova!

Det där med sovandet var tydligen inget för mig, iaf inte denna natt! Låg vaken länge, länge! Det hör inte till vanligheten och jag försökte intala mig att "stressa inte upp dig nu för att du inte sover, det är lång tid till starten..." Och det underlättade nog inte direkt mitt sovande, och vid 3-tiden började jag få smått panik! Hade sovit kortkorta stunder, men inte direkt bra... då hade jag föyttat in madrassen i köket, varit på toaletten, druckit lite mer vatten och då vaknade pappa. Vi bytte så han tog madrassen och jag soffan, och efter ett tag somnade jag. Vill dock inte skylla på madrassen utan jag tror att marathonspöket var på besök hos mig!

Sov iaf gott fram till morgonen, och efter en rejäl frukost så var man G igen! Trots de få timmarnas sömn så var jag inte trött, utan ganska laddad! Vid 12-tiden åkte vi in till Stadion och där satt vi i skuggan ett tag och tittade på folk, och så blev det väl ett och annat (3 stycken) toalettbesök innan det var dags att gå till startfållan! Varmt var det ju denna dag, men inte ritkigt lika stekande hett som förra året! Men det var ändå tillräckligt varmt till att redan innan starten tänka att "Bara jag tar mig runt detta i ok skick, så är jag nöjd och helst då på bättre tid än förra årets 4.34! Hade tänkt haka på en farthållare med 4.15 flagga, men såg dem inte förrän precis när starten gick så jag valde att springa själv, och på det sättet kunna köra loppet precis som jag ville!




Beskriver här hur det gick för varje 5e kilometer ungefär, och längst ner i inlägget så finns tabellen från stockholmmarathons resultatlista med kilometertider osv!

Kilometer 1 - 5

Var noga med att inte ryckas med i starten utan försökte hålla nere tempot och följde mitt "Farthållareband" som jag hade på armen! De första 5 kilometrarna var ganska tråkiga, men gick bra ändå! Första vätskestationen kom nästan precis innan 5 km'aren och där var det lita kaos, men jag hade eget vatten/sportdyck med mig så sprang förbi den och blötte bara kepsen där!Sen när man kom inåt stan igen så var det lite roligare. 

Kilometer 5 - 10 

Nu började man komma in i lunken och det kom mer och mer folk längs banan så det var lättare att springa då! Lyckades dock att hålla samma tempo som de första 5 km och det kändes behagligt och skönt att springa!

Kilometer 10 - 15

Mellan dessa kilometrar så passerades Västerbron första gången, och den är inte brant men den är seg! Att den sedan svänger lite och fortsätter uppmåt ytterligare en bit gör den lite motig! Men kan inte säga att den är så himla hemsk ändå! 

Kilometer 15 - 21,1 (halvmaran) 

Lite halvseg sträcka, nya bansträckningen var kul förbi centralstationen men när man svöngde ner i en liten "gränd" vid en byggarbetsplats så var det sådär! På denna sträcka gick mina solglassisar sönder också, så fick kasta dem vid vätskekontrollen men klarade mig fint med bara kepsen! Vid 20'kmaren ungefär stod Andreas, och han fick syn på mig så sprang fram och gav honom en puss innan jag fortsatte! Det behövdes för var lite seg där, och kilometertidern från 10-21 km var lite "sämre" än de första 10, men sedan gick det lättare igen! Tycker faktiskt första varmet var lite jobbigare i år, och vet inte varför egentligen men känslan kom inte riktigt  förrän vid varvningen! 

Kilometer 21.1 - 25 

Här gick det bara att springa på. Banan går ut på Djurgården och det är en fin sträcka, om än lite tråkig! Tråkig för att det är lite mindre folk längs vägen men annars är det fin omgivning. Var mest en transportsträcka! 

Kilometer 25 - 30 

Här sänktes tempot en aning och jag fick en liten svacka, men fick stort stöd av jogg.se-tjej som klappade mig på ryggen vid 28 kilometer och sa "Heja jogg!". Hon gade följt mig en bra bit berättade hon och kollat in mitt löpsteg och hon undrade om jag ens var trött för jag hade sånt flyt i löpsteget! Kunde dock förklara för henne att jag var lite trött och att det var lite segt. Mne vi sprang bredvid varandra en bit och sedan gick det lättare igen! Strax inann 30 km sprang jag förbi Tobbe också som hejjade på lite! 

Kilometer 30 - 35 

Ja, vad ska man skriva om dessa kilometrar?! Västerbron för andra gången... lite segare, men när jag precis svängt upp på bron fick jag nån sorts energi och klappade igång publiken och då fick man mycket hjälp av dem tillbaka! Bron var lite segare denna gång, men sprang iaf hela tiden! Här var också den "sämsta" kilometertiden på hella loppet.

Kilometer 35  - 40 

Nu fanns det inget annat än att springa på i huvudet. Knät gjorde lite ont, och höfterna ömmade men det var bara att ta sig framåt. Kilometertiden blev dock lite bättre här än de föregående 5 och man börjar ju ana att det närmar sig slutet! Mellan 38 och 39 skylten så bleb jag så förvirrad för jag kom inte ihpåg vilken skylt som skulle komma... 38? 39? Hur långt har jag sprungit egentligen? Hoppas verkligen att det är 39, annars dör jag! Och sen kom den 39'an och då var det bara 3 kilometer kvar och en härlig känsla började infinna sig! 

Kilometer 40 - 42,195

Snabbaste kilometertiden på hela loppet och en helt magisk känsla! redan vid 40 ökade jag lite, lite.... vid 41 så kom Carolas "Steg för steg" i öreonen och då finns det ju inget att hålla på och när Stadion tornar upp sig framför en så brister det och med tårar i ögonen tar jag i allt vad jag har!  Här skulle man nog kunna springa hur fort som helst. Tar repeat på låten en gång så jag får lite mer hjälp men när jag närmar mig Stadion så stänger jag av musiken och njuter! Rundar stadion och sen in genom öppningen och ser MÅLET! Då tar jag mer eller mindre en yttrebana och flyger fram med tårarna i ögonen och bara inser varför man gör detta! Varför man ger sig ut på oändliga träningspass, och varför man springer 42195 meter genom Stockholm en varm sommardag - för man kan verkligen flyga när man kommer in på Stadion och glädjen har inga gränser!
 
Detta är mig skildring av 42195 meter i Stockholm och klockan stannade på 4.17.15 och jag är så jäkla glad och stolt! 17 minuter bättre än förra året! =) Är också mycket stolt äver pappa som klarade sig runt på 5.36! Var kul att stå p Stadion och höra i högtalarna "Grattis Alingsås! Här kommer Bernt Axell in och har precis genomfört sitt andra Stockholm Marathon!" 

Idag känner jag mig hyfsat pigg! Benen var lite stela imorse, och det känns lite när man går nerför trappor men inte så fasligt ändå! Kan inte säga att jag har ont någonstans egentligen, och värst isåfall är nog skavet från pulsbandet men även det är överkomligt!

När vi kom till Alingsås nu ikväll så fick jag massage av lillebror och det var ruggigt skönt!! Har man en utbildad massör i familjen så får man ju utnyttja det!  Alingsås fick vi även träffa familjens nyförvärv - Selma 8 veckor - en liten labrador/golden-valp =)

Nu ska jag ta en dusch, och sen sova! Imorgon är det jag som kommer gå till jobbet i min nya fina Stockholm Marathon Finisher t-shirt!

Ps. Tack för alla hälsningar och hejjarop!


StartnummerK986
NamnElin Axell
Född81
KlassKvinnor
Förening/Ort/LandIK Jogg.se
LänGöteborg o Bohuslän
Antal tidigare lopp1  Se tidigare resultat >
Placering856
Sluttid4.17.15
Bruttotid4.22.35
Genomsnittsfart6.05/km

DistansTotaltidSträcktidMin/kmPlac
5 km0.29.2629.265.53/km953
10 km0.58.4829.225.52/km949
15 km1.29.5331.056.13/km1048
20 km2.00.4130.476.09/km1055
Halvmaraton2.07.146.335.57/km1031
25 km2.30.3723.225.59/km1004
30 km3.02.1731.406.20/km990
35 km3.33.2031.026.12/km923
40 km4.04.4031.196.15/km879
Mål4.17.1512.355.44/km856