Skrämmande!

Pratade precic med min mamma, som berättade en skrämmande historia. Min kusins kollega var på Ullared med sina två barn, en liten pojke som gick omkring med mamman och en ännu mindre flicka som satt i kundvagnen. Den lille pojken kröp under en klädställning och mamman hukade sig och fortsatte efter honom, så att han inte skulle komma bort och när hon vänder sig om så är lillflickan borta från kundvagnen! Fatta vilken panik! Hon slår larm, och personalen på Gekås stänger alla dörrar och börjar söka igenom varuhuset! Efter ett tag så hittar de ett par på toaletten som håller på att klippa av flickan håret, och sätta på henne pojkkläder!

Detta händer mitt på dagen, i Sverige! Stackars mamma, vilken jäkla panik hon måste ha fått när flickan är borta, och sen när de inte kan hitta henne med en gång! Är nog många tankar som hinner igenom huvudet då, både under tiden och efteråt när hon väl är tillbaka!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Va?? Shit vad läskigt! Men vilken snabb insats av personalen! Det är ju en stor grej att stänga hela Gekås! Man hade ju inte blivit förvånad om hennes oro istället slagits bort och nonchalerats, så vilken tur!

Postat av: Karin

Å herregud!! Fruktansvärt!! Stackars stackars mamman! Men vad bra av personalen att agera så snabbt så de kunde hitta henne! Man kan inte ens titta bort en sekund, det är så hemskt!

2008-09-18 @ 17:20:36
Postat av: Lena

Jag var tvungen att kolla upp det här. Så jag mailade helt enkelt till Gekås. Här är svaret.



Hej!

Detta är inte sant. Detta är en skröna som härstammar ifrån USA.

Det har aldrig inträffat på Gekås.

Hoppas du har fått svar på din fundering



Med vänliga hälsningar / Best regards



Växeln inköp





--------------------------------------------------------------------------------













Gekås i Ullared AB

Gekås växel

Box 34

S-310 60 Ullared



E-post [email protected]



Tel. direkt +46 (0)346-37500

Tel. växel +46 (0)346-37500

Tel. fax +46 (0)346-30138



http://www.gekas.se

2008-09-30 @ 16:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback