Mosters busunge!


Igår hade vi en dejt med Linnéa! Vi skulle hem till mamma och pappa på middag, så innan det åkte vi hem till Karin, Jens och Linnéa och gick i skogen med dem! Det var en mysig dag,och vi hittade lite svamp också! Nej, inte till mig (usch!) men Andreas tog med det ner till Helsingborg så fick de avnjuta det där nere! :)

Hittade en så söt t-shirt till Linnéa för ett tag sen, och hon var så fin i den! :)


    

Kommentarer
Postat av: Sandra

Så söt hon är =)

Hur är det annars med er? Det var längesedan vi hördes! Hälsa min kusin vitamin ;)Säg att han gärna får höra av sig någon dag =)

Kram

2008-09-25 @ 15:18:56
Postat av: River

Skrivr här också om du missat mitt svar i min blogg (jag vet inte hur du brukar göra om du alltid brukar följa upp när du komenterat..)



Ja, det ser sannerligen mörkt ut. Det måste vara minst 5 så i skrivande stund saknar vi 2 st. :/... Ikväll skyller jag på att det kommer i skymundan av alla nya Les Mills Releaser :P. Jag har också en plan B och det är också löpning.



Om du inte ska iväg efter jobbet imorgon är du varmt välkommen til City kl17.20. Det ser ut att bli mycket folk och bra tryck i salen. Om du har ett lokalt frölunda kort bokar du via receptionen och betalar 20 kr, eller så skriver du här att du kommer så bokar jag in dig som min gäst och så sparar du 20 kr ;).

2008-09-25 @ 15:26:22
Postat av: River

Vi syns ikväll då!

2008-09-25 @ 17:28:39
Postat av: Elin

River: Jag brukar följa upp när jag kommenterat eftersom man inte vet var man får svaret! :) Så kikar alltid in lite extra gånger och kollar! :) Tack för ett kul pass idag, blir fler gånger för min del! :)



Sandra: Ja, det vore kul att ses snart, var verkligen längesen nu! Ska hälsa Andy att han ska ringa... :)

2008-09-25 @ 20:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback