Nu då...

Nu kommer uppdateringen, och det var ju sådär schysst att avsluta förra inlägget om husvisningarna och sen inte skriva mer om det! Och så dröja länge med uppdateringen sen också! Ett stilistiskt drag kan man kalla det =)

Idag var det iaf dags för två husvisningar!

Hus 1 låg i Slätthult utanför Lerum! Riktigt vackra omgivningar och ett sött hus, men väldigt litet! Tror inte ens vår dubbelsäng går in i något av rummen! Stod även att det fanns källare, och det gjorde det men den var det inga rum i, bara förråd och det fanns inte ens på kartan att kunna göra det beboligt där nere!


Hus 2 låg i Långås, längs Lindomevägen! Också helt fantastisk omgivning, i Sandsjöbacka Naturreservat! Även detta hus var litet, men i källaren fanns ett stort rum som idag var förråd men kan göras om till Gillestuga! Har man det som gillestuga där nere, så är det ändå en hel del man skulle vilja göra med huset såsom att bygga ut! Är väl inte riktigt vår tanke, men har svårt att släppa detta huset ändå för det ligger så himla fint! Mäklaren skulle höra av sig imorgon för att informera om det ens är möjligt med att bygga ut, eftersom huset ligger i ett naturreservat är dte inte självklart!

Annars ar helgen bjudit på en hel del sol... vilket har utnyttjats! Blev en stund på en klippa i Fiskebäck igår, och idag var vi i Billdal en stund och sen nere i Fiskebäck en stund! Härligt, härligt!

Nu är det dags att sova, ska orka med en utflykt till Lek- och buslandet imorgon!!

Kommentarer
Postat av: Karin

Jag tyckte båda husen var fina, och vad vackert det var runt omkring! Men svårt när det är så litet, men det andra såg ganska rymligt ut, och det hade en färdiginredd barnkammare - så det är bara att börja producera isf! ;) Haha! KRAMAR!!

2008-05-12 @ 14:16:09
Postat av: Spesartin

Åh, ni har börjat kolla på hus - så härligt! Förstår er verkligen! Ett tips - när det gäller att kolla upp saker kring huset/fastigheten, vänd er till Tekniska kontoret i respektive kommun och kolla! Min erfarenhet är att mäklare inte riktigt alltid har pejl på läget tyvärr! Det kan vra väldigt bra att kolla med Tekniska om avlopp (inte alltid man får bygga ut om det inte finns ett godkänt avlopp och i så fall måste man anlägga nytt avlopp och då kan det springa iväg pengar) plus att det kan vara bra att kolla upp servituten som antingen belastar eller är till förmån! Verkar tyvärr inte alltid som om mäklare har full koll på detta, det märkte vi när vi skulle köpa hus, det var generellt extremt dålig koll på läget, så det är verkligen värt att kolla själv också. Vi är ju långt nere i fastighetsträsket här, så du får gärna fråga om det är nåt du undrar, jag vill tro att jag har ganska bra koll iaf ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback