Friskförklarad!

Av mig själv har jag härmed blivit friskförklarad och därmed står också ett lugnt, och kortare, löppass på dagens schema! =) Haksontet försvann redan i torsdags, och blev väl egentligen aldrig något av, och imorse vaknade jag utan täppt näsa och då så - FRISK! =)



Jag tror jag har medicinen på hur man ska bli frisk - Shopping! För det var det vi ägande gårdagen åt! =) Dagen startade med att vi åkte till Alingfsås, och där hämtade vi upp mamma och pappa och så övningskörde jag till Borås. Mamma hade läkartid och under tiden så körde vi runt lite och tränade bl.a. fickparkering  (som gick bra!). När vi hämtat upp mamma igen så åkte vi inåt stan och åt lunch, smarrig Thaibuffé blev det, och det var ritkigt god mat! När vi var mätta och nöjda körde vi vidare mot Gällsrad och Lager 157! Oj oj, så mycket jag hade kunnat shoppa, och så mycket jag shoppade! Blev en hel del linnen, tights, en kjol, t-shirts och skor. Hittade en ritkigt snygg skinnjacka också, men fick avstå den till slut....  hoppas den hänger kvar nästa gång ;) hehe, stor chans!

Nu ska jag strax gå iväg till Ica för att se om de har Biscotti så att jag kan baka en Italiensk cheesecake med passion =) Smarrig som attan är den, så hoppas att skorporna finns på Ica här nu, annars får vi fixa en nödlösning! Sen kommer Jeanette och Martin hit. Martin och Andy ska till Borås och se Elfsborg - Hif, och jag och Jeanette ska hitta på ngt här så länge!

Ha en fin lördag!



Kommentarer
Postat av: Karin

Skönt att du är frisk systra mi! :) Ååå när jag är icke-gravid igen får vi åka och shoppa på Lager157! Är det inte dags att rensa ur lite igen nu då förresten, köper man nytt får man sortera bort lite gammalt (-och skicka till Sundet!) KRAMAR!!

2008-05-03 @ 11:21:54
Postat av: Sandra

Låter kul med shopping! Nya kläder behövs alltid=) Dit får vi åka när vi är hos er!
Ha en trevlig helg! Kram

2008-05-03 @ 14:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback