Ändrade planer!

Dagens långpass var tänkt som ett pass på max 20 km i lite snabbare tempo, men det är nu ändrat till ett pass på ca 25 km i ett lugnare tempo! Andreas är sugen på att testa vägen ut till Johan, och det är ju en fin runda på många sätt så varför inte?! Inser dock ganska snabbt att detta kommer bli ett helt annat pass än det jag hade tänkt mig idag, men det får ju gå - man får ju va flexibel! =) Vädret är kanon också, så en tur längs med havet skadar ju inte!
=)

Jeanette och Martin kom hit igår och medan killarna kollade på fotboll på Borås Djurpark så gick jag och Jeanette en lång promenix i det fina vädret! Sen blev det middagslagning och vi testade att göra plankstek, vilket fick ett mycket gott resultat!

Idag blev det en tur ner til Fiskebäck på förmiddagen, och lite solande på en klippa! Helt underbart! Satt där ett bra tag, och lite fika blev det också! Johan ringde förut och frågade om vi ville grilla ikväll, så där tog planen form om att springa hem till dem! Så nu är det ombyte som gäller, och sen drar vi igång!

Hoppas Du får en trevlig söndag!

~ kram ~



Kommentarer
Postat av: Karin

Solande vid havet låter inte helt fel! Ha det så kul ikväll! Kramar!

2008-05-04 @ 17:27:32
Postat av: Maria

Är ju väldigt nyfiken på hur dessa 25 km ska gå för Andreas! Kaxigt hörru! Snacka om formbesked...måste ju veta vad jag har att tävla mot 21 juni! :)
Hoppas ni får en skön kväll!

2008-05-04 @ 17:49:29
Postat av: Elin

Karin - ja solandet var inte helt fel, och det var inte springrundan heller...

Maria - Ja, han kom inte riktigt med på hela rundan kan man väl säga...så tror nog er träning har gett bättre resultat än hans brist på träning!

2008-05-04 @ 22:10:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback