Tjejhelg!

Igår kom tjejerna ner till Helsingborg, och vi har haft en mysig helg! Emma kom faktiskt redan i fredagskväll och sov över hos oss då! Så på lördagen skulle resten av ligan komma söderut och jag och Emma bestämde oss för att åka tidigare till stranden och passa platser tills de andra kom! Vi hade ordnat med picnic och kom väl ner till stranden vid 12-tiden och hittade en finfin plats för oss! Vi låg där och solade, badade, läste och pratade och inväntade resten av gänget som blev en aning sena... glömmer man badväskan hemma så måste man ju in någonstans på vägen och köpa bikini, Lotta! ;)

När de andra kommit ner så blev det iaf lunch, och pastasalladen satt fint då! Sen blev det ytterligare sol och bad och även en glass och liten promenix i Råå innan vi åkte hemåt. Väl hemma så var vi ganska sega allihopa och vi förberedde grillningen, tog en drink och fixade iordning oss i lugnt tempo! Fram emot kvällen så var vi alla ganska hungriga och det blev smarrigt med grillspett med tillhörande kräftstjärtsröra och en hel del vin! Vi hade det trevligt och diskussionerna pendlade mellan alla möjliga olika ämnen, som det brukar göra! =)

Efter ett tag började vi prata om utgång men tyckte att vi skulle avvakta lite eftersom det var så trevligt på altanen, så vi satt kvar ett litet tag till och när klockan var 2 insåg vi att vi nog skulle bli sittande där - och det blev vi! När klockan var 4 så började vi plocka in sakerna från altanen och ta fram saker för natten och då var det trötta flickor som till slut ramlade i säng.

När vi vaknade imorse och insåg att det regnade så blev det en lugn och slö morgon! Vi hade ju planerat att åka ner till stranden "tidigt" och sola ett tag även idag, men vi var hyfsat trötta så var rätt skönt att slappa hemma också!  Blev en liten promenix i Ramlösa Brunnspark iaf innan vi beställde pizza! Så fram emot eftermiddan när huset var städat, disken diskad och vi lite piggare så begav vi oss av till Götet igen och nu känner man sig lite lagom trött och det blir nog sänggång ganska snart för min del! Ska nog bli lite sovmorgon imorrn också.... :)

Får se vad vi hittar på imorrn, men en löprunda kommer det bli iaf, och eventuellt fotboll hemma hos Jeanette och Martin på kvällen! På tisdag ska vi ut till Ellös och hälsa på mamma o pappa i stugan, och vi får se hur länge vi stannar där ute! Väntar ju faktiskt på att en liten bebis ska komma ut vilken dag som helst också, så att man blir moster snart!! Det kan ju förändra planeringen lite eftersom man då hellre vill vara i Alingsås och hälsa på lite! =)  Men vi får se när 
Karin och Jens ¨får åka in till BB, och när vi får träffa lilla Linnéa! =)

Nä, dax att sova....

Ha det fint!


Kommentarer
Postat av: Karin

Å vad kul med tjejhelg!! :) Låter som att ni hade riktigt mysigt! Ja bebis verkar dröja ett tag (till).. får se när hon bestämmer sig för att komma! Kramar!!

Postat av: Linda

Hej Elin,



Har väl läst en tredjedel av boken nu och jag tycker den har börjat riktigt bra. Tänkte se filmen sen oxå!



Bilden uppe i min blogg har Kim hjälpt mig med. Han får visa dig nån dag!



Kram

2008-07-08 @ 08:21:40
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback