Morgon

Tidig morgon nu... iaf om man har semester! ;) Sitter med en kopp kaffe och en banan och ska strax ge mig ut på en jogg. Tror inte den blir särskilt snabb, eller särskilt lång men det blir av iaf! =)

Igår åkte vi ut till Jörlanda med  Johan och Linda för att ta båten ut och bada i "rännan", men båten ville inte med så vi fick bada från piren istället och det funkade det oxå! Efter ett tag kom molnen dock och blåste en del så då packade vi ihop oss och åkte in till Stenungsund för en fika! Sen spelade vi ett kul spel i stugan - Trodde du ja! Kan nog hända att vi spelar det till helgen igen när vi ska på minisemester till Dalsland för att cykla dressin och paddla kanot! =)

Efter Jörlanda drog vi vidare till Västerlanda. Andy och Martin skulle se fotboll, och jag och Jeanette tog en springtur. Hennes första för året, men det funkade fint och det märktes att hon tränat lite annat iaf! Sprang bort till skolan, där hennes cykel stod och så cyklade hon hem medan jag sprang! Blev ca 9 km för min del!

Idag ska vi till Ellös och hälsa på mamma och pappa i stugan. Vädret är sådär, men ska bli skönt att komma ut där ändå! Total avkoppling när man är där ute. Vi ska tälta tänkte vi så ska bli mysigt! För er som inte vet så är stugan en ministuga med typ 1 rum med ett minikök och innanför det finns det ett minirum med våningssängar oxå. Jag tror dessutom att de har lite mer besök där nu, så tält känns som en bra idé. Lite för många vuxna på en liten yta, och dessutom med 2 hundar! =) Men den lilla stugan kompenseras av läget - 5 meter från strandkanten och den ligger helt isolerat så för att komma dit måste man gå på en liten stig över ett berg, bort från samhället! Så 2-3 dagar där kan vara himla skönt...

Men men, nu är det dags att ge sig ut!

~ Kram ~

Kommentarer
Postat av: Karin

Ha det så härligt i Ellös!! :) Kramar!!

Postat av: Sandra

Då får ni ha det så bra i Ellös!! Det är så vackert där! Men utedasset är ingen höjdare ;)

Vi hörs snart och så att vi kan prata om Stockholm!!

Kram Sandra

2008-07-09 @ 16:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback