Hemma och vänder!

Nu är vi hemma en kort sväng och packar om väskan innan det är dags att dra vidare mot nya äventyr! Helgen i Dalsland har varit riktigt rolig! Blev en skön blandning av dressin, kanotpaddling, grillning, vin, skratt, spel, och ännu mer skratt! Har inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde när Andreas kletade in ansiktet med jordgubbssylt! =)

Vi startade kl 7 igår och drog mot Bengtsfors! Där fick vi våra dressiner av gestapodamen på turistkontoret! Sen trampade vi iväg! Trampade dit vi skulle övernatta och lämnade våra saker, men då var klockan bara 12 så vi fortsatte ett par timmar till! Totalt tror jag vi var ute och trampade i ca 6 timmar, och det var väldigt mysigt!

Väl tillbaka på Silverlake Camp så fick vi vårt grillpaket och så satte vi igång att grilla! Smakade underbart med mat då, för vi var så himla hungriga! Sen spelade vi lite spel och lite kort, innan vi somnade!  Det var ett trött gäng där på kvällen så var riktigt skönt att komma i säng och man sov hur gott som helst!

Imorse hämtade vi upp vårt frukostpaket och avnjöt det innan vi packade ihop och städade lägenheten och sen gav vi oss iväg! Precis när vi satte oss i kanoterna så kom regnet, men det kom bara litegrann och sen slutade det igen! Vädret idag var växlande med regn, sol och blåst! Var aningen tyngre att paddla än att cykla, och jag var rejält trött i slutet! Totalt blev det iaf 5 timmars paddling så kroppen är lite mör nu!

Vi var trötta och hungriga när vi kom tillbaka till Bengtsfors och det blev ett besök på Thairestaurangen innan vi körde hemåt, och det var gott! Men starkt! =)

Tack Johan och Linda för en kanon helg!

Nu är jag riktigt trött och strax blir det sängdax! Ska bara fixa klart packningen för nästa vecka! Ska försöka komma upp lite tidigare imorrn också och springa en runda inann vi drar! Sen så får såklart löparkläderna åka med till Huvudstaden, de har ju sprungit där förut! =)

Vi åker förbi Alingsås imorrn innan vi drar till Stockholm också, så att vi äntligen får träffa Linnéa! =)

~ Kram ~




Kommentarer
Postat av: Linda

Tack själva!! Har faktiskt inte heller skrattat så mycket på länge som jag gjorde under "Trodde du ja"! :oD Hoppas ni får en trevlig vistelse i 08-land!

Kram!

2008-07-14 @ 08:02:44
Postat av: Karin

Hoppas ni har det bra i hufvudstaden! :) Det var mysigt att ni hälsade på oss, Linnéa (och vi såklart) längtar tills nästa gång!! Kramar!

Postat av: River

2008-07-19 @ 21:31:11
Postat av: River

Yes, thats me. Du är så välkommen så. Var in nyss och kollade bokningslistan och det är bara 3 platser kvar så det verkar bli mycket folk också. Kul, då syns vi kanske imorgon då :)

2008-07-19 @ 21:33:34
URL: http://riverspringer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback