Fixar o donar!

Nu firar vi vår 1 åriga förlovningsdag genom att göra något tillsammans - vi målar om hemma! =) Både kök och sovrum får sig en uppfräschning och jag tror detta kan bli riktigt fint! Köket blir vitt istället för det gröna, och sovrummet ska ändras från blått till beige! Har även hittat superfina väggdekorationer/wallies som kommer bli kanon! Sängstomme är också inhandlad och ska hämtas imorrn, så ska bli riktigt kul! Kanonpresent till oss två, från oss två! =) Bilder kommer väl så småningom..... men det brukar jag ju skriva och det brukar ju dröja! =)

Ikväll ska vi titta på hus också, vilket blir lite lustigt nu när vi gör iordning lägenheten så fint! Men huset är litet, och ligger en (ganska lång) bit utanför Gbg så är kanske inte helt aktuellt, men läget är riktigt fint! Och tomten är enorm så finns stora utbyggnadsmöjligheter! Och så skadar det ju inte att titta - det är kul att se lite olika hus!

Nä, dax att ta tag i penseln igen!







Kommentarer
Postat av: Spessartin

Vad roligt att grejja! Det är ju alltid kul att göra lite fräschare och så, dessutom luktar det ju så gott med nymålat!



Att kika på hus skadar ju inte, man vet ju aldrig vad det kan vara för något. Det här huset var ju inte riktigt meningen, lite mer bara på skoj, men det blev ju affär även om vi nästan på nåt sätt förvånade oss själva, så man vet aldrig =) Du får rapportera hur huset var sen! Vart ligger det någonstans?

Postat av: Sandra

Det låter roligt och spännande! Kommer säkert att bli jättefint när det är klart! Vi håller på att fundera vad vi ska göra med vårt sovrum, ska vi måla eller sätta upp en fondtapet?? Vad är det för wallies som du har hittat och var? Behöver lite tips och ideer.

Ha en bra dag!! Kram Sandra

2008-07-22 @ 11:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback