En dag i solen!

Idag har det varit sommar! Sol och värme och självklart får man ju då packa ihop sig och åka till stranden! Vi kom välö iväg nån gång vid 12-tidne och drog ner till Frillesås och efter lite velande så hittade vi iaf fram och intog position! Härligt! Blev även en del badande och det var faktiskt skönt i vattnet! Waboba-bolen var självklart med så att vi kunde leka lite också!




Åkte hemåt vid 17-tiden, ganska nöjda med dagen! Planerna på en joggtur började ta form och Andreas tänkte också med ut en runda. Jag hade ju planerat lite intervaller/fartlek/snabbt idag och tänkte nu på något sätt få ihop det med att springa tillsammans med Andreas (som nu ska springa sin första runda sen Tromsö) Så till slut blev planen att vi springer tillsammans till Påvelund, och så tar han rundan där medan jag intervallar! =) Lät ju finfint... men självklart ändras planen igen!

Jeanette och Martin ringde o undra om vi ville komma ut o grilla, och det lät ju himla trevligt och man kan ju faktiskt springa där ute också och då i skogen, vilket kanske innebär lite mer skugga! Men inte så schysst kanske att bli inbjuden på mat och så låta dem sitta och vänta medan vi kutar runt i skogarna kring Västerlanda! Men, det som är så bra är att Jeanette också börjat springa så smått så hon kanske hade lust att springa med?! Jajamen, det ville hon minsann så jag, Andy och Jeanette ska springa ute hos dem sen medan Martin fixar maten! Sounds good to me! Får se hur det blir med intervallandet där ute, tror varken Andy eller Jeanette är så sugna på det men jag kanske kan lösa det genom lite fartlekar fram och tillbaka till dem iaf! Annars finns det ju en dag imorgon oxå och även om jag inte planerat att springa då så kanske en morgonrunda kan funka! =)





"Gör inte det idag som du kan göra imorgon, eller någon annan dag!"   
(sen får vi se vad som hinns med imorgon, men det är ju en annan femma!)





Kommentarer
Postat av: karin

å vad härligt att vara på stranden! Tack för senast, det var jättemysigt!! Kramar!

2008-07-24 @ 21:35:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback