Bra dag idag!


Japps, får nog kalla morgonens innebandypass för ett bra pass! =) Hade riktig flyt idag, och fick in en del fina bollar! Någon dag ska man ju ha lite tur med sig och jag köpte t.o.m. en lott på hemvägen på Dans inrådan, ifall turen skulle hålla sig öven utanför planen, men tyvärr!!




Nu ska vi snart ut till Johan och Linda och fika lite! Om Andreas vaknar snart vill säga.... lite trött blir man av att gå upp vid 7 för att spela innebandy, men det är ju så jäkla roligt när man väl är där! Jag har slappat i soffan och sett ett avsnitt av Desperate Housewifes, och försökt få tvättat en maskin tvätt också! Hade bokat en maskin idag, men den var ju såklart sönder när jag kom ner. Tänkte att man kanske kunde låna en av de andra maskinerna lite senare, men de är fortfarande igång så verkar inte som om det blir några rena kläder här idag! Tur att man har lite andra kläder att använda iaf! ;)

Ikväll ska vi ner till Lovisa och vara barnvakt där. Blir nog en kväll bestående av tacos, melodifestival, Xbox, film och antagligen en eller två godnattsagor! Blir kul att träffa busfröet igen =)

Sådär, är nog dax att väcka den där Trötter och sen komma iväg!

~ * ~ Kram ~ * ~



Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är bra att du väcker honom!!! Han sover alltid!!:) ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram Sandra

2008-02-23 @ 19:13:30
Postat av: Karin

Vad roligt att träffa Lovisa! :) Och att det gick bra på innebandyn! Du har ju hur mycket kläder som helst!! ;) Min garderob krymper för varje dag känns det som, hihi! Kramar!

2008-02-23 @ 19:26:04
Postat av: Maria

Hm Karin, ær du sæker på att det ær garderoben som krymper?? ;)
Trevlig fortsættning på helgen Elin och alla andra!

2008-02-23 @ 23:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback