Finspång!

Idag drar vi iväg till Finspång för nu är det äntligen dags för stafetten! tyvärr har det blivit lite avhopp i damlaget som vi håller på att försöka fixa nu, in i det sista! Kan bli så att det blir ett mixat lag istället men det blir lika kul det! Bara vi får springa! :) Håller även tummarna för att en skada hos en tjej inte ska vara så illa som det sas, så att hon kan vara med ändå! :)

Annars har veckan varit ganska fulltecknad! I tisdags var det kalas hos mamma och pappa, så jag åkte till Alingsås efter jobbet och kalasade lite och så!

Sen i onsdags var det vår 7 årsdag, och den firade vi med att gå ut och äta! Och så fick jag en superfin blombukett av min älskling! :) Vi hade även sällskap av Johan och Linda, och det var nice! Blev middag på Galinis, och sen en tur på stan för att kolla in Göteborgs kulturkalas! Såg Ola när han sjöng en låt på Rix FM festivalen, köpte brända mandlar och sen var det inte så mycket mer på det kalaset! :)

Igår var vi och kikade på hus, radhus till på köpet! Känns som att man kanske får börja med något sånt och sen byta till hus senare! Det var 4 rum och kök, i två våningar! Övervåningen kändes ganska liten och trång, speciellt köket. Sen fanns det två sovrum, badrum och ett förråd/garderob! Men nedervåningen var jättefin med vardagsrum, gillestuga, tvättstuga och förråd! Vi får fundera lite på det där och så skulle man återkomma på måndag om man var intresserad! Sen låg ju huset i en länga vi känner till, och närmsta grannarna känner vi ju - Johan och Linda! :) Det får man ju också ta med i beräkningen!

Nu ska jag kolla igenom packningen inför helgen, och sen dra till jobbet! Åker direkt från jobbet till samlingsplatsen idag, och sen är det joggprat för hela slanten! Kommer hem nån gång imorgonkväll, men uppdateringen kanske dröjer lite ändå! :)

~ Ha en bra dag ~

Kommentarer
Postat av: Linda

Hehe, ta verkligen med grannarna i beräkningen! De kan vara lite knepiga ibland...

Postat av: Karin

Ha det så roligt!! KRAM!

2008-08-15 @ 14:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback