Dålig uppdatering!

Jo, har inte blivit så mycket av den varan i helgen, men har haft fullt upp med annat!

I lördags var vi på Boda Borg i Karlskoga hela dagen med Linda och Johan! Det var riktigt roligt, och en kul mix av fysiska och kluriga uppgifter! Startade vårt äventyr vid 12-tiden och 4 timmar senare var vi klara, svettiga, trötta och glada! Var absolut ett ställe att besöka båda en och två gånger, så det rekommenderas!: )

I söndags var vi i Alingsås för att fira min farbror som fyllde 60 år! Kalasade oss lite där och sen tog vi en promenix i skogen med vovvarna! Sen var vi kvar i Alingsås ett tag innan vi körde vidare därifrån, och tog då svängen ut till doktor Johan som ska operera mamma och pappas dator lite! Den är lite seeeeeeg! :)

Har även sprungit lite igen, och känns hyfsat ändå! Inte så som man vill att det ska kännas inför stafetten på lördag kanske, men jag kan iaf springa! :)

Idag var det Kick off för all personal på skolan, och det blev på Sankt Jörgens Park Resort! Finfint ställe! Startade dagen med ett harmonipass, med yogainslag! Sen Stod det information, gruppdiskussioner, lunch och lite afrikansk dans och lite mer yoga på schemat! Helt okej sätt att starta terminen på! :)  

Nu är det dags att krypa i säng!

~ Elin

Kommentarer
Postat av: Linda

Seeeeeg var namnet! :o) Harmonipass med yoga låter lite flummigt, men är kanske inte så dumt. Särkilt inte nu när jag har träningsvärk efter boxpasset igår... :o)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback