Studiedag!

Idag är det studiedag för lärarna, och vi ska fortbilda oss inom våra ämnesgrupper. Jag har valt praktiskt - estetisk grupp och så har även Lina och Suanne gjort. Vi är en ämnesgrupp (vi tre, och musikläraren, slöjdläraren och bildläraren) och vi ska själva komma på hur vi vill lägga upp vår fortbildning. Vi, och Susanne, ska få en musik/rytmik-lektion med musikläraren idag! Ska bli kul att se vad han har knåpat ihop för oss. Slöjdlraren och bildläraren ska på studiebsök på en annan skola.! Vi har även fått en pott med pengar som kan användas om man hittar en bra kurs, material eller annat man vill köpa in! Tror detta kan bli bra!

I övrigt så har det hänt lite på skolan i veckan! i tisdags var vi kallade till möte med skolchefen, som då berättade att han sålt skolan!! En timme senare fick vi träffa den nya ledningen för skolan. De kommer från en koncern - A New Learning, och de driver t.ex.
Vittra. Och vår skola kommer hamna under deras ledning på något sätt. Än så länge så vet vi inte så mycket, och jag kan inte säga något om hur det kommer att bli! Men vi får anta, och hoppas, att det kommer gå bra! Detta året ska fullföljas som planerat, och sedan diskuterar vi längs vägen vid ev. förändringar!

Nä, dax att bege sig till bussen strax! Här ska tas ton! :)

Kommentarer
Postat av: Systeryster

Å vad roligt det låter! :) Med musik/rytmik lektion... Kram kram!

2007-09-13 @ 09:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback