Söndagmorgon!




Inatt ställde vi tillbaka klockan, vilket medförde att vi vaknade ca 8 och då var ganska utvilade! :) Låg iof kvar i sängen och drog oss till 9-tiden och efter lite diskande och annat plock så blev det en skön morgonpromenad! Vi var nog ute i ca 40 min och passade på att handla med lite ägg och annat gott hem så nu har vi haft en skön söndagsfrukost! Så fort som det bara går så ska vi bege oss till Kinna, för att hälsa på Helén och Tobban och barnen! Ska bli kul att träffa dem igen. Aningen sena är vi redan, men ni vet ju hur det är - killar tar så otroligt lång tid på sig när de ska göra sig iordning! Jag sitter här klar för att åka - men Andreas ?! Nejdå, han är fortfarande i duschen han!

Igår var det innebandymorgon, och det var jätteskoj! Gick bra att spela, och vi var ganska många också så det var kul! Man kan springa på mer och sedan byta av en liten stund för vila. Blir lite bättre spel då! Efter det var vi ute hos Jeanette och Martin och hjälpte dem med huset! Kom en bit på väg iaf, pch det var ritkit roligt att fixa och dona. Jag fick måla jag, och 2 väggar blev klara och en hann vi slipa! Blir ritkigt fint i deras hur när allt blir klart! Som tack fick vi en riktigt god middag! :) Och vad det blev, det kan ni lista ut av denna lilla rebus! :)



   +        =     Vad blir det????

Kommentarer
Postat av: Maria

Hallo!
Låter som ni har en skön helg! Lyckades till och med lista ut din kluriga rebus :) Vi ska bege oss ut på utflykt efter lunch, så vi hoppas på att det fortsätter att vara uppehåll här. Ha en fortsatt fin söndag, vi hörs!
Kramar Maria

2007-10-28 @ 11:51:36
Postat av: Karin

Måsgitarr, måsjakob, fiskspel, fågelskiva???? Vad blir det???

2007-10-31 @ 17:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback