Sen i lördags...

... har jag hunnit med trädgårdsarbete, hustitt, långpass, inskolningar och startat kolhydratladding! Yes, vi får börja i nämnd ordning!

Efter min filmmorgon i lördags gjorde jag mig iordning för att åka till Alingsås. Packade ner lite trädgårdsfixarkläder i en väska och begav mig dit! Det var nämligen fixardag hos farmor, så kunde ju gott hjälpa till lite när man ändå var ledig och kunde! :) Väl där fick jag redkap och ett par handskar och hamnade med Lena i rabatten och rensade Kirs! Jäkla ogräs var det, men det gick hyfsat bra ändå när man är två som gör det! Hann även med middag, och fika hos farmor och det var en trevlig dag! På kvällen kom Andreas till Alingsås och vi hyrde en film med mamma. "Vem mördade den Svarta Dahlian?" Hmm, lite underlig och oväntad film! :) Så där stannade vi hela kvällen och åkte hem efter filmen!

Igår så åkte vi ut och tittade på ett hus vi sett på Hemnet... i Fagered låg det! Ett par kilometer in efter Fagereds Ungdomsanstalt! Kändes trygg! ;) Huset låg fint, men det gick stora elledningar rakt över och så, så det var inget att ha! Bra, då har vi konstaterat det! Sen tog vi oss vidare till Långåsen och där intog vi vår picnic! :) Hade med pastasallad som vi åt i en kohage!

Väl hemma så slappade vi bara ett tag och sen var det dags för en löprunda! Andreas följde med den första biten så sprang vi Grevegården - Önnered - Fiskebäck - Hinsholmen och där sprang han hemåt. Där vi skildes av var det 9 km ungefär! Sedan fortsatte jag Långedrag - Nya Varvet - Röda Sten - Majorna - Slottsskogen - Högsbo - Ruddalen och hem, och fick ihop en runda på 25,6 km på 2.30! Kändes ganska tungt att springa igår så är ändå ganska nöjd med tiden !

Denna veckan blir det lugnt med löpningen. Var först inne på att ta ett fartlekspass på onsdag, men får se hur jag gör. Lätt hänt att man tar i för mycket för att man vill va i bra form och så skadar man sig istället. Men kanske tar ngt med lite mer fart i iaf, alternativt ett spinningpass. Sedan blir det nog ett lugnt joggpass på torsdag och så vila fredag! Då är det dags att hämta ut nummerlappen, och då startar uppladdningen ordentligt! :) Kolhydratladdningen har väl startat idag kan man väl säga! Blev spaghetti och köttfärssås till lunch på jobbet, och nu åt jag pestofyllda färska tortellinis! Ska älv eg. ladda ur först eller nåt, men det är lite klurigare att få in! Kan jag göra innan maran kanske och ladda efter det!

Idag har vi träffat 16 av de nya barnen som börjar hos oss i höst! Blir nog en bra grupp! De var söta, och väldigt små! :) Nervösa var de också, men det var vi med! En kille sa iaf efteråt "Tack så mycket för idag. Hejdå! Det var väldigt roligt här!" Så det var ju skönt att höra! :)

Dagens Grattis: Går till Linda som fyller år idag!! GRATTIS!


Nä, dax att gå ut med soporna och ta en liten kvällspromenad!

Kram ELIN

Kommentarer
Postat av: Karin

Gud va du hinner med saker! =) Men att titta på hus är ju jätteroligt! Kramar

2007-05-08 @ 16:29:19
Postat av: Linda

Tack tack! Var en mysig födelsedag.

Jag har skapat mig en användare på jogg.se nu. Se om du hittar mig! Jag har hittat dig!

Kram kram

2007-05-08 @ 18:16:18
Postat av: Mamma

Det var en mysig lördag:) Tack ska ni ha

2007-05-08 @ 19:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback