Lekt med min kompis!

Japps, idag var det dags för att leka med min kompis, Lovisa! Det var ett tag sen vi sågs nu så vi hade en del catchin' up to do om man säger så! Vi började med att hoppa studsmatta för det hade familjen köpt sig en! Sen var jag så hungrig så jag lurade med henne in och lovade att vi kunde hoppa en stund till senare! Så in och fixade lite mat, och då började hon pyssla under tiden med någon sorts målarfärg "Men lova att du inte säger till pappa att jag har målat med detta själv, för det får jag inte!" Sa Lovisa när hon hade målat klart! Så det fick jag ju lova då, för bådas bästa kanske! Hehe! :) När jag hade ätit och började prata om att hon snart skulle sova så kom hon på att jag faktiskt också hade lovat att vi skulle hoppa studsmatta en gång till!

Så ut igen... och hon fick välja på att hoppa i 5 eller 6 minuter till och hon valde 5. Så vi satte äggklockan på 5 minuter och när den ringde så var det tajm för ingång igen! :) På med pyjamas, äta kvällsmat, borsta tänder och sen nattsaga! Trodde saken var biff där och att hon skulle somna på fem röda, för det brukar inträffa. Men inte idag... när man hör att det lilla livet börjar somna så sätter hon sig köpprakt upp i sängen och säger med tydlig röst "Jag KAN inte sova faktiskt, Elin!" Men jag förklarade att det funkar lika bra att ligga och vila en stund då, för det var väldigt behagligt och jag hade kunnat somna där och då! :) Efter en kort stund så hör jag "Men Elin, om man gör tråkiga saker så går tiden långsamt, men om man gör roliga saker så skyndar det sig!" Det stämmer ju ganska bra, men sedan utvecklade vi inte den tanken mer utan vi fortsatte vila oss. Tills hon kom att jag (!?) hade varit så tokig idag som glömt ta av henne strumporna, så det var vi ju tvugna att fixa då! För er som läst Godnatt, Alfons Åberg kan detta kännas lite som en kopia av den boken!

Efter alla dessa turer sa jag att jag skulle upp och hjälpa Gustav med läxorna, men att jag skulle komma tillbaka senare. Så upp till Gustav och pratade en stund med honom (läxorna hade han gjort!). Väl nere igen kikade jag in till Lovisa, som då hade gått in i föräldrarnas sovrum och lagt sig där. Men hon vekrade tyst och nöjd så jag lät henne ligga. Jag satte mig i en fotölj och bröjade läsa.... då kommer hon upp "Men Elin, du skulle ju komma in till mig igen när du hade hjälpt Gustav med läxorna!" Så jag bar in henne, läste en saga till och sen sov hon som en stock! :)

Fick ett mycket glatt besked på jobbet idag också - Lina har tackat ja till tjänsten! Känns verkligen hur kul som helst, och både jag och Andreas (på jobbet) blev himla glada för vi tror det kommer funka riktigt bra! :) Var lite oroliga där ett tag, men var skönt idag när Anna kom och berättade det! Om du läser detta - Jag tror inte du kommer ångra dig!  

På jobbet idag var det studiedag... började dagen med praktisk matematik och det var väldigt givande och roligt! Fick tips på bra spel och övningar som man kan göra med barnen. Efter lunch var det dags för utvärdering av läsåret och den blev vi klara med tidigare än planerat så kom hem en timme tidigare än planerat idag! Toppen, för det innebar att jag kunde ta morgondagens löppass idag, och ha vilodag imorgon! Och så tar jag och Anna ett lugnt joggpass på torsdag, så tror jag att jag är fit for fight på lördag! :) Dagens pass blev till Ruddalen, lite tempo- och fartlekar där och sen lugn jogg där! Ute 42 minuter!!

Nä, dax att sova nu. Imorgon har vi praktiskt mattedag utomhus! 

KRAM ELIN

Kommentarer
Postat av: Design Hjälp

Hejsan!
Hjälp med Designen? Besök min sida för information eller hjälp! :)
Kram Amanda

Postat av: Maria

Hærliga Lovisa! Hon ær før søt.
Jag sitter på biblioteket och surfar lite, ska se om jag kan låna med mig en bok om stickning! Måste ju førdriva tiden som arbetsløs... :)
Stora kramar!!!

2007-05-09 @ 13:58:13
URL: http://minnorgehistoria.blogg.se
Postat av: Emma Tolf

tja babe.
Mysigt det lät med dig och lovisa. lär ungefär som när jag skulle natta barnen på jobbet igår. Det är en mysig stund men visst är det konstigt att det är så lätt för MIG att somna men inte för dem. De hittar på allt möjligt i sista insomningsstund. Kul att du å sörran blir kollegor. Känns tryggt för mig. När vill du äta kvällsmat med mig? Jag kan tors, fre, tis bla. Kramis

2007-05-09 @ 15:57:17
Postat av: Karin

Ååå jag vill också leka med Lovisa! Gullunge! :) Kram systra mi!

2007-05-09 @ 16:26:03
Postat av: Anonym

Lovisa vill inte leka med mig :(

2007-05-09 @ 21:22:52
Postat av: Elin

Hehe Andy, Lovisa vill nog leka med dig, egentligen! :)

2007-05-10 @ 17:21:41
Postat av: Anonym

Emma! gärna kvällsmat någon dag! :) Ska kika min kalender! :)

2007-05-10 @ 17:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback