Första maj!

Idag är det första maj, och vi ska ut till Lilla Edet! Först ska vi få höra Jeanette sjunga vårsånger, så det ska bli trevligt! Soligt och fint väder är det också, så det kan bli en mycket bra dag! Sen ska vi äta lite hemma hos dem, och se fotboll! Andreas och Martin ska iaf se fotboll, får se hur mycket vi tittar på det! :)

Igår var det fest hos Emma och Malin i deras nya lägenhet! Det var en mycket fin och mysig lägenhet! Kul att se hur de bor! Festen var också trevlig och det var en del gamla kändisar som man fick träffa igen, och en hel del nytt folk som man också fick träffa! Rolig blandning!

Tyvärr så var det en snubbe som muckade med Andreas inne i köket, och det tog ner stämningen en del! Jag, Andreas, Maria och Richard stod och pratade i köket och så kom den här killen fram. Han frhgade något och Andreas skämtade väl till svar, och då blev han förbannad för att Andreas inte svarade ordentligt och undrade om de skulle gå ut och göra upp om detta! Blev en ganska olustig stämning! Detta var inte någon persn som Emma eller Malin kände, utan han var någons pojkvän/kompis som hade fått följa med! Ingen förstod ritkigt vad som hände, men Malin bad iaf honom att gå om han tänkte fortsätta bete sig så!

Hans flickvän satt iaf och pratade med honom och kom sedan och bad om ursäkt för hans beteende. Hons a att det var ett missförstånd och att han trodde att vi i köket skrattade åt honom (!). Hehe, i den situationen som uppstod så hade jag aldrig vågat skratta åt honom, så mycket kan man väl säga. Men nu i efterhand kan man ju skratta åt sådana rötägg!

Ett tag efter det så valde vi iaf att bege oss hemåt! Eftersom vi skulle upp hyfsat tidigt idag så var det ändå inte läge att röja hela natten, så vi passade på när Maria och Richard ändå skulle hemåt! Vi fick skjuts med dem en bit bort till deras hållplats och så tog vi vagnen därifrån.

Fick säga Hejdå till dem igår också, och det kändes så himla konstigt! Nu ska de flytta till Bodö, och det har hela tiden känts som om de är så långt kvar tills dess men så kommer de verkligen att flytta imorgon! Sa ändå ett ganska snabbt hejdå där vid bilen, för annars hade jag nog börjat gråta! Hatar det där med att säga hejdå! De kommer ju ändå ganska snart (augusti) och hälsar på här hemma igen! Och vi kommer absolut att ta oss upp till Bodö någon gång! :) Önskar er iaf all lycka till och hoppas att ni båda kommer att trivas och må bra där uppe! Lycka tll på jobben också, ska bli spännande att höra hur ni har det!!


Nä - dax för Lilla Edet!


KRAM ELIN

Kommentarer
Postat av: Maria och Richard

Tack för en trevlig kväll igår (tur att vi slapp slåss ) och för att vi lyckades säga hejdå på ett OK sätt, det är verkligen inte roligt.

Varmt välkomna upp till Bodö, vi ska ta hand om er på bästa sätt!

Kramar från oss!

Postat av: Syster yster..

Synd när det händer såna tråkigheter när man ska ha kul! Bra iaf att det va trevligt i övrigt! :) Hoppas ni hade det bra i Lilla Edet! Kramar!!

2007-05-01 @ 22:07:51
URL: http://taninen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback