Jogging i grupp!



Idag har jag varit med på Friskis och Svettis jogginggrupp! Det var trevligt och kul att springa ihop, och man tänker inte alls på att man springer. Det var inte lika strikt som i Solvikingarna, där jag och Anna inte fick prata under tiden vi sprang! Här sprang alla och småpratade och hade det trevligt!

Solvikingarna var ju mer planerat om man ser till intervaller/backträning för där körde man ju ett pass med t.ex. bara backar! Här blev det de backarna som kom under vägen i Påvelund och Ruddalen! Men när grupperna är klara så kan man ju välja en grupp med högre fart, så får man ändå ut massor av det! :) Att pressa sig när man springer själv är svårt så springer man i grupp kan man ju pressa farten lite mer!

Joggingen utgick från Majorna och sedan över Kungssten till Långedrag och därifrån till Påvelund och över till Ruddalen, och sedan över Högsbohöjd och hemåt! Hade ju ändå tänkt att man skulle få lita nya rundor nu men då hamnar istället på ungefär de rundorna som ingår i mina vanliga rundor! Men någon ny sträcka blev det allt och det är kul! Kommer försöka springa med på torsdagar nu framöver, för det ligger ju lättare till att ta sig till Majorna och springa, än upp till Skatås där Solvikingarna håller till!

Kul var det också att man träffade några Jogg.se'are! :)

Nu är det dags att sova, så man orkar med ungarna imorrn och den efterföljande After Worken!

Kram


Kommentarer
Postat av: Spessartin

Jogg med F&S låter härligt, jag tror de har det i Kugnsbacka också, får kolla det. Just nu är vi ju i den fasen att vi försöker hitta lite olika motionsspår i kommunen som vi kan springa på. Sen har vi ungefär en mil asfaltsrunda som jag skall springa som träning inför Sylvesterloppet. Det är jättebra för den startar vid landsvägen vid vårt hus och sen springer man ett varv liksom, perfekt att inte behöva åka någonstans och så. Nu gäller det väl bara att komma i den formen att man orkar springa en mil, ser det inte som några större problem egentligen, det gäller ju bara att komma igång, och det är ju det som är problemet. Ikväll skall vi röja ur en massa brôte och förbereda morgondagens släpkärrehyrning och turerna till återvinningscentralen. Det skall bli sååå skönt att bli av med all skit som har legat rätt länge nu!

2007-08-31 @ 06:33:34
Postat av: Mia

Friskis & svettis .... finns det något härligare:)) De där solvikingarna verkar vara hämtade från något inom armén .... Hmmm
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback