En trevlig helg!!

Igår var det sol ute vid stugan i Ellös, och vi satt ute på altanen och njöt! Lite bad blev det också, men jag var bara i med benen eftersom jag inte ville förvärra min förkylning! Vet iof inte om det blir värre av ett bad, men inte värt att göra någon närmare undersökning av det! Idag känns den dock bättre, förutom hostan som kommer lite då och då men lite hostmedicin kan nog göra susen! Har Bromhexin i tablettform, och sätter mitt hopp till den! Slipper iaf ta någon äcklig hutt av någon äcklig trögflytande vätska! :)

Chokladfondue var uppskattat och vi testade det där på altanen! Mycket smaskigt! Framåt eftermiddagen så grillade vi lite korv innan de var dags för oss att komma iväg! Mamma och pappa skulle åka hem från stugan igårkväll så vi hjälpte till att bära lite packning över berget innan vi gick! Lite svettigt! Pappa kunde iaf ta ett bad när han kom tillbaka till stugan, men vet inte om det blev av...... ? När vi satte oss i bilen så kom värsta åsksmällen och sen öppnade sig himlen och det började spöregna!

Från Ellös så körde vi via Säve ut till Lilla Varholmen för att ta färjan till Hönö! Insåg att vi inte skulle hinna med den planerade färjan ut till Knippla, men efter ett samtal med TidtabellsMaria så fick vi beskedet att det skulle gå en annan färja inom rimlig tid som vi kunde ta! Så efter mycket om och men så kom vi iaf ut till Källö-Knippla. Grillen var i full gång och de andra hade precis börjat fixa sin mat! :) Vi hade ju räkor och kräftor med oss istället för grill, så vi var ju också klara att äta nästan direkt!

Vi började kvällen utomhus, men precis när alla satt sig och börjat äta så kom regnet! blev i en sån där svartvit spelfilm utan ljud men med snabb musik när alla tog tallrikar och skålar osv och staplade för att få med så mycket som möjligt in på samma gång. En krock i trappan så att någon ramlade hade verkligen gjort det hela till en fullfjädrar film! Vi klarade oss dock utan krock, och vä installerade inne i huset kunde vi äta klart!

När regnet upphört och vi hade ätit klart så var det dags för en promenad på ön. Trevlig liten ö, och tufft att gå ut vid klipporna och stå och kolla på blixtarna som var "på andra sidan havet"! :) Vid 23.30 gick sista ordinarie färjan hem, så den tog vi och det var ganska lagom! Vi hade en riktigt trevlig kväll där ute och det var såklart jättekul att träffa Maria och Richard igen! Var ju inte så längesen vi träffade dem, men man vet ju inte riktigt när det blir nästa gång!!

Idag blir en lugn dag, kommer vila från träning ett par dagar nu så man blir frisk. Inte värt att sätta igång för tidigt så att det blir värre. 25 augusti är det dags för
Edet Runt och det vill jag gärna springa! :) Har inte anmält mig än, men det börjar bli dags för det nu! Festen efteråt får man ju inte missa heller!

1 september öppnar gymmet upp igen i nytt namn, nu blir det Sportlife. Har varit en totalrenovering som har pågått juni, juli och augusti! Ska bli spännande att se hur det ser ut nu, men tror det blir bra! Planlösningen ser fin ut, och nu ska jag bara se vad som gäller med mitt Aerokort. Har ju ett väldigt bra pris på det nu, och det hade varit trevligt att ha kvar det kortet. Samtidigt vill jag kunna ta lite fler pass nu, så man kan variera sig lite i träningen! Nu står det bara att alla med befintliga Aerokort kan träna gratis under renoveringen på Sportlifes anläggningar i Göteborg. "Ta med ditt medlemskort och visa i receptionen." Men det står inte vad som händer med kortet sen..... men men, får ta och kolla upp det! Var inte så flitig besökare på gymmet i våras, blev mest löpning då av någon anledning! :) 

Får se om man kanske kan hänga med på matchen mellan Gais och Helsingborg i eftermiddag! Johan har biljetter och Andreas ska få en! Får kika på om det finns biljetter till mig också, annars hittar jag på något annat under tiden! Under kvällen kanske det kan bli en film eller så... planerna är ganska lösa för dagen som ni märker! 


~ Vad ska du hitta på idag? ~  

Kommentarer
Postat av: Sandra

Nu håller jag på att tvätta i tvättstugan. Lite senare ska vi ev. träffa Emma och Daniel och äta middag ihop. Annars blir det att ta det lugnt och inse att semestern är slut :( och det är dags att jobba igen imorgon. Men samtidgt ska det så klart bli kul att börja jobba igen, men så här dan innan är det alltid segt och man bara väntar...får se om det går att somna ikväll.
Ha det så bra! Hälsa Essa =)
Kramiz

2007-08-12 @ 11:26:32
Postat av: Mia

Hej hej:) Kul läsning, alltid lika kul:)
Idag blir det en jogging på Björnö! Kommer du ihåg när vi var där och gick? När vi hoppade i och badade efter...:)
Kram Mia

Postat av: Elin

Sandra: Skönt att få tvättat och allt innan man börjar jobba! Man blir trött ändå första veckan efter semestern! Ta vara på dagen nu, ni börjar inte jobba förrän imorgon!
Mia: Klart jag minns när vi var där ute och gick och sen hoppade ner i vattnet! Det var en fin kväll! Björnön är ju fantastikt härligt ställe att jogga på! Hoppas du får en fin runda!!

2007-08-12 @ 12:14:29
Postat av: Karin

Hej syster! Vad trevligt ni verkar haft det mer Maria o Richard, mysigt! Men läskigt att titta på blixtar, HUA! Jag lurar på att åka till ikea idag och kika lite... men får se.. Perk sov över här inatt, han o jens va ute och fiskade igår tills ösregnet kom, det såg ut som de stått i duschen med kläderna på när de kom hem! Haha... Ha det så bra idag! Puss o Kram!!

2007-08-12 @ 12:59:31
Postat av: Elin

Karin: Ja, det var mysigt igår. Det var bara blixtrar vi såg och mullret hördes inte, så det var inte så farligt! =) Men det var såna där riktiga "serie-tidnings-blixtrar"! :) Ikea? Kom hit på kaffe då! :)

2007-08-12 @ 14:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback