Onsdag!!

Sitter på jobbet nu, och har rast. Snart är det dags för min planeringseftermiddag fram till klockan 16, så lite ska väl bli gjort! Ska sätta mig i klassrummet och kika igenom barnens olika häften. Har en hel hög liggande som ska ?rättas? så det blir att ta fram rödpennan och antingen skriva fina R eller mindre trevliga V ! Hehe, nejdå blir inget med det, men man skriver oftast en liten kommentar såsom "Bra! Vad du har jobbat duktigt!? :) Och sen ett litet klistermärke på!

 

Igår sprang jag en runda med Anna och David i Änggårdsbergen. Riktigt fint där uppe nu, och det var en skön runda! Trevligt sällskap också! :)

 

Igårkväll kom Andreas hem igen, efter sina två första jobbdagar! Fick en mykväll ihop, och idag ska han ha uppsatsseminarium! Håller tummarna, för det börjar om 20 minuter! Sen åker han ner till Helsingborg igen ikväll? =(  Men kommer ju på fredag igen, så blir inte många dagar borta denna vecka. Blir nog tuffare än vi trott detta med veckopendlingen, men vi får ta det små steg i taget och se hur det går!

 

Nä, dags att jobba lite kanske!!

 KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback