Långfredag!

Tack för igår Lina! Det var en riktigt trevlig After Work hos dig! Buffén var toppen, Kan tänka mig att göra detta till en After work tradition :)


Som sagt, gårdagskvällen hos Lina var riktigt rolig och vi avslutade kvällen på Dubliners! Riktigt bra ställe var det, så dit får man ju gå fler gånger! Tror tjejjerna kan gå dit för det fanns både Grease-mixen, 9 to 5 och rockiga låtar på musiklistan! Kan knappt bli mycket bättre! :) (Jodå Maria, ölen smakade mycket bra! Har ju legat på kylning ett tag så var perfekt kalla och goda ;) Tack!)

Kom hem ca 2.30 igår men vaknade ändå idag runt 9.30, och gick upp då. Sen blev det lite städning på förmiddan så att det skulle va okej här när sambo, svärföräldrar och föräldrar kom hit på middag! Fick gjort en hel del och det var skönt!

Lagade mat och fixade och det blev god kycklingfilé - fylld med soltorkade tomater, basilika och Boursinost! Med ris och smaskig sås till! :)

Fick påskägg också, hönan värpte i år också! Alltid lika kul! :)

Nu är jag ganska trött så blir nog en ganska tidig kväll ikväll! Får se vad vi ska hitta på imorgon, har lite olika funderingar men får se hur vädret är. Menyn är iaf bestämd och ni som känner Andreas blir inte förvånade nu - Tacos! Perfekt påskmat! :)

Tänker lite extra på lilla Diesel också som är sjuk men vi håller tummarna för att det är något som vetrinären kan fixa på ett snabbt och smärtfritt sätt, så att han slipper ha ont och vara sjuk mer!! Lilla fiesel ska ju inte ha ont i sina ben!


   <--- BebisDiesel      Större Diesel --->                    



Glad Påsk på er!



Kommentarer
Postat av: Karin

Tack Pelin! Diesel verkar lite trött och så, det värsta är att vänta på röntgen, besked m.m. Men de är otroligt duktiga på Skara så de ska nog bli bra! Han har inte ont i alla fall, det är väldigt skönt! Puss o kram o Glad Påsk!

2007-04-07 @ 13:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback